DAVRAZ KAYAK MERKEZİ - EĞİRDİR GÖLÜ - KOVADA GÖLÜ Tur Programı

DAVRAZ KAYAK MERKEZİ

BEMBEYAZ KUMLARI ile SALDA GÖLÜ 

5* Isparta BARİDA OTEL konaklamalı

Sadece 399 TL

NO HAREKET TARİHİ DÖNÜŞ TARİHİ
1- 20 Şubat 2021 21 Şubat 2021
2- 27 Şubat 2021 28 Şubat 2021
3- 06 Mart 2021 07 Mart 2021

 

Kalkış Yerleri: Kuşadası çıkışlı , Söke çıkışlı , Aydın çıkışlı , Nazilli çıkışlı , Denizli çıkışlı
PROGRAM
1 Gün: DAVRAZ KAYAK MERKEZİ

Sabah 06:30 da Kuşadası Egemed Polikliniği ; 07:00 da da Söke tren garı , 07:45 de Aydın Kent Meydanındaki benzin istasyonundan siz kıymetli misafirlerimizi aldıktan sonra yolda alacağımız kahvaltı molamızın ardından Nazilli - Denizli yol güzergahını takip ederek gerekli molalarımızın ardından Davraz kayak merkezine doğru hareket ediyoruz.Pistleri ve kar kalitesi nedeni ile  kayak merkezlerinin içinde en sevilen yerlerden biri olan Davraz Kayak Merkezinde telesiyej ile yukarı çıkarak oradaki kafelerde sıcak içeceklerimizi içebilir , yürüyüş parkurunda oldukça keyifli bir yürüyüş yapabilirsiniz. Dileyen misafirlerimiz kızak kiralayarak kızak heyecanı ve keyfini de yaşayabilirler. Burada alacağımız serbest zaman bitiminde   Isparta daki 5* otelimize doğru hareket ediyoruz.Akşam yemeği ve konaklama Isparta 5* Barida Otelde

 



2 Gün: KOVADA GÖLÜ ve EĞİRDİR GÖLÜ

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltı molamızın ardından Eğirdir Gölünün doğal bir uzantısı olan Kovada Gölü, Eğirdir'e 25 km uzaklıkta bulunmaktadır. Kovada Gölü’nün çevresi zengin bitki örtüsüne sahiptir ve yüzlerce çeşit hayvan barındırmaktadır. Bu özelliklerinden dolayı “Milli Park” niteliğini almıştır.Yaklaşık 40 km2 yüzölçümü olan ve karstik çöküntülerden meydana gelmiş olan Kovada Gölü'nün rakımı 900 metre olup uzunluğu 6 km, genişliği 2–3 km, derinliği ise, 6-7 metredir.Kovada gölü, Ulusal Park olarak koruma altında alınmıştır.Kovada gölünün ekonomiye katkısı da büyüktür. Kovada 1 ve Kovada 2 Hidroelektrik santralleri Isparta ve Burdur yöresinin gereksinim duyduğu elektriği sağlamaktadır. Burada alacağımız serbest zamanda muhteşem doğada yürüyüşler yaparak ve albümümüze harika fotoğraflar eklemiş olarak ayrılıyoruz ve Eğirdir gölüne geçiyoruz.Eğirdir Gölü, günün değişik zamanlarında farklı renkler alan, gün batımında seyrine doyum olmayan, etrafı elma ve şeftali bahçeleriyle çevrili, berrak plajlarıyla ünlü, Türkiye’nin dördüncü büyük doğa harikası gölüdür. Göl kenarında ve Can Adada yürüyüşümüzü yaptıkdan sonra Kuşadası'na doğru dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Bozkurt - Denizli - Nazilli - Aydın yol güzergahını takip ederek ve yolda gerekli molalarımızı alarak Kuşadası'na ulaşıyoruz ve bir daha ki KUŞADASI TOURS seyahatinde buluşabilmek üzere iyi dileklerimizle ayrılıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Gidiş - geliş ulaşım ve tüm çevre gezileri
  • Isparta 5* Barida Otel de 1 gece konaklama
  • Otelimizde sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
  • Tüm otoban ve otopark ücretleri
  • Rehberlik
  • Araç içi ikramlar


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Otelimizde ki yemekler dışındaki tüm yiyecek ve içecekler
  • Telesiyej çıkış ücretleri
  • 65 yaş üzeri misafirlerimiz için süprim sigorta farkı ( 15 TL )


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://kusadasitours.com.tr/tur-567-davraz-kayak-merkezi---egirdir-golu---kovada-golu.html

    Türkmen Mah. Günhan Arın Bulvarı No:38/C KUŞADASI/ AYDIN
    02566141282 - 05395144898


    Bu çıktı 05.05.2024 11:36 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.