YUVARLAKÇAY - DALYAN - BELEN KAHVESİ - BOZHÜYÜK KÖYÜ Tur Programı

1. TUR....25 Ekim Pazar

2. TUR.... 29 Ekim Perşembe

Kuşadası çıkışlı , Söke çıkışlı , Aydın çıkışlı , Çine çıkışlı

Kalkış Yerleri: 06:00 KUŞADASI TOURS ofis önü ; 06:30 Söke tren garı
PROGRAM
Bozhüyük Köyü PINARBAŞI RESTAURANT - Belen Kahvesi - DALYAN - Yuvarlakçay

Sabah saat 06:00 da KUŞADASI TOURS ofis önünden ; 06:30 da da Söke Tren garından siz misafirlerimizi aldıktan sonra Bozhüyük Köyüne doğru devam ediyoruz ve orada bulunan Pınarbaşı Restauranta geçerek asırlık çınar ağacının altında sular arasında sabah kahvaltımızı alıyoruz. Keyifle kahvaltımızı yapıp , çaylarımızı içtikden sonra çınar ağacı ile fotoğraflarımızı çektirip kçyün içine doğru ilerliyoruz. Güzelköy dizisi ile ünlenen bu köyümüzde yapacağımız kısa yürüyüşün ardından aracımızla Belen Kahvesi'ne doğru devam ediyoruz. Kahveye çıkan yol güzergahında bulunan köylülerden yöresel ürünlerden aldıktan sonra rehberimizden Ormancının hikayesini tam anlamıyla dinleyip kahvede '' Aman Ormancı '' isimli türkümüz eşliğinde kahvelerimizi yudumluyoruz.Kahve keyfimizi de tamaladıktan sonra Dalyan'a doğru hareket ediyoruz ve Dalyan'da bizi bekleyen teknemiz ile buluşarak sazlıkların arasında , kral mezarlarının altında İztuzu plajına doğru ilerliyoruz. Bir yanı Akdeniz , bir yanı Köyceğiz gölünün bacağı olan ve Caretta Caretta kampumbağalarının yumurtlama alanı olan  İztuzu plajında alacağımız serbest zamanda dileyen misafirlerimiz denize girebilir , kumsalda yürüyüş yapabilir ve kaplumbağa yuvalarını da görebilirler. Tekrar teknemizle geldiğimiz keyifli yolu dönerek aracımıza biniyoruz ve Yuvarlakçay!a doğru ilerliyoruz.Ceketlerinizi almadan araçtan inmeyin lütfen. Yemyeşil doğada , suların arasında alacağımız akşam yemeği molamızda dileyen misafirlerimiz salıncaklar ile fotoğraf çekimlerini de yapabilir. Hiç ayrılmak istemesek de yemeklerimiz bittikden sonra dönüş yolculuğumuza başlıyoruz ve Kuşadası'na varışımızda bir dahaki KUŞADASI TOURS seyahatinde buluşmak üzere iyi dileklerimiz ile ayrılıyoruz.

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Gidiş - dönüş ulaşım ve tüm çevre gezileri
  • Dalyan'da tekne turu
  • Tüm otoban ve otopark ücretleri
  • Araç içi ikramlar
  • Rehberlik


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Tüm yiyecek ve içecekler
  • Müze ve ören yeri giriş ücretleri  ( Bu turumuzda Iztuzu Plajı ayakbastı ücreti ve dileyen misafirlerimiz için Çamur Banyosu giriş ücreti bulunmaktadır. )


Kalkış Yerleri
    Notlar

    Yanınızda mutlaka CEKET veya MONT bulundurunuz..Yuvarlakçay için smiley


    İptal Şartları
    https://kusadasitours.com.tr/tur-549-yuvarlakcay---dalyan---belen-kahvesi---bozhuyuk-koyu.html

    Türkmen Mah. Günhan Arın Bulvarı No:38/C KUŞADASI/ AYDIN
    02566141282 - 05395144898


    Bu çıktı 05.05.2024 13:05 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.