ALAÇATI DELİKLİ KOY - BADEMLER KÖYÜ - SIĞACIK - Tur Programı

BEMBEYAZ KAYALAR ve MASMAVİ SUYUN 

BİRLEŞMESİ

1.TUR....04 Ekim 2020  PAZAR

2.TUR.... 11 Ekim 2020  PAZAR

 

 

 

Kalkış Yerleri: 07:30 Söke Tren Garı ; 08:00 KUŞADASI TOURS önü
PROGRAM
SIĞACIK - BADEMLER KÖYÜ - ALAÇATI DELİKLİ KOY - ALAÇATI

Sabah 07:30 da Söke tren garı önünden , 08:00 de KUŞADASI TOURS önünden siz misafirlerimizi aldıktan sonra Özdere , Gümüldür yol güzergahını takip ederek Seferihisar'ın şirin mahallesi Sığacık'a ulaşıyoruz.Mandalina kokulu sokakları , tarihi taş evleri ile , yöresel ürünleri ile bizleri karşılayan Sakin Şehir ünvanına sahip olan Sığacık'da alacağımız kahvaltı molamızın ardından Sığacık sokaklarında çekeceğimiz harika fotoğraflarımızın ardından alacağımız yöresel ürünlerden oluşan alışverişlerimizi de tamamladıktan sonra aracımıza binerek Bademler Köyü'ne hareket ediyoruz.

Bir köy düşünün ki tiyatrosu olsun, üstelik 1930’lardan beri oyunlar sahneleyen tiyatrosunun tüm oyuncuları da köylülerden oluşsun; 76 yıllık bir kütüphanesi olduğu gibi bir de oyuncak müzesi olsun; bakkalında, berberinde Deniz Gezmiş’in, Albert Einstein’ın resimleri, sözleri asılı olsun; ambalaj atıkları ayrıştırılarak toplansın, altyapı sorunu olmasın; herkes okuma yazma bilsin ve hiç kimse suç işlemesin; köylüler kendi aralarında sahne tekniklerini, oyunları tartışsın, edebiyat ve felsefe üzerine konuşsun ama bir yandan da tarlasında ekip, biçsin. Bütün bunlar hayal değil gerçek; burası İzmir’in yanıbaşındaki  Bademler köyü.

Tiyatro binasını gezip , köy sokaklarında yürüyüşümüzü yapıp köy kahvesinde kahvemizi içtikden sonra muhteşem fotoğraf çekimlerimizi yapacağımız , bizi görselliği ile hayran bırakacak Bembeyaz Kayalar ile Masmavi suyun birleşimine bırakacağız kendimizi.Aracımıla belli bir yere kadar gideceğiz ve daha sonra patika bir yoldan yürüyüş yaparak muhteşem Delikli Koy'a ulaşabiliriz. Burada hava durumuna göre rehberimizin belirleyeceği süre zarfında muhteşem fotoğraf çekimlerimizi yapıp denize girdikten sonra tekrar aracımızla buluşup Alaçatı merkeze doğru ilerliyoruz. Muhteşem Alaçatı sokaklarında geziyoruz dileyen misafirlerimiz yemeklerini yedikten sonra dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Kuşadası'na varışımızda bir daha ki KUŞADASI TOURS seyahatinde buluşabilmek üzere iyi dileklerimizle ayrılıyoruz.

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Gidiş - dönüş ulaşım ve tüm çevre gezileri
  • Tüm otoban ve otopark ücretleri
  • Araç içi ikramlar 
  • Rehberlik


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Tüm yemekler
  • Müze ve ören yeri giriş ücretleri


Kalkış Yerleri
    Notlar

    ALAÇATI DELİKLİ KOY'da herhangi bir tesis bulunmamaktadır. 

    O nedenle yiyecek ve içecekleri yanınızda getirmenizi öneririz.


    İptal Şartları
    https://kusadasitours.com.tr/tur-544-alacati-delikli-koy---bademler-koyu---sigacik--.html

    Türkmen Mah. Günhan Arın Bulvarı No:38/C KUŞADASI/ AYDIN
    02566141282 - 05395144898


    Bu çıktı 04.05.2024 11:52 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.