Kekova - Olympos - Adrasan - Suluada Tur Programı

OLYMPOS AĞAÇ EVLERDE 2 gece KONAKLAMA

KEKOVA'da Deniz Keyfi

SULUADA da denize girme ayrıcalığı 

3 gün - 2 gece 

Ağaç Evlerde Konaklama Keyfi ve Ayrıcalığı ile...

OLYMPOS ANTİK KENTİ ve ÇIRALI PLAJI

PHASELİS ANTİK KENTİ 

2.365 metreye TAHTALI DAĞI'na TELEFERİK ile çıkış 

ÖNEMLİ... Olympos Antik Kenti - Plajı ve Phaselis Antik Kenti için MÜZE KART geçerlidir. 

 

NO HAREKET TARİHİ DÖNÜŞ TARİHİ
1- 21 Nisan 2022 24 Nisan 2022
2- 02 Haziran 2022 05 Haziran 2022
3- 09 Haziran 2022 12 Haziran 
4- 16 Haziran 2022 19 Haziran 
5- 23 Haziran 2022 26 Haziran 2022
6- 14 Temmuz 2022 17 Temmuz 2022
7- 28 Temmuz 2022 31 Temmuz 2022
8- 11 Ağustos  2022 14 Ağustos 2022
9- 25 Ağustos 2022 28 Ağustos 2022
10- 08 Eylül 2022 11 Eylül 2022
11 - 22 Eylül 2022 25 Eylül 2022
12 - 27 Ekim 2022 30 Ekim 2022

 

Kalkış Yerleri: 24:00 Kuşadası Egemed Polikliniği önü ; 00:30 Söke Tren Garı ; 01:15 Aydın eski otogar karşısı
PROGRAM
1 Gün: Kuşadası - Söke - Aydın - Fethiye - Kaş

Perşembe akşamını Cuma akşamına bağlayan gece saat 24:00 de Kuşadası Egemed Polikliniği önü , saat 00:30 da Söke Tariş önü ve saat 01:15 de Aydın eski otogar karşısından siz misafirlerimizi alarak Çine - Sakar geçidi - Fethiye yol güzergahını takip ederek sabah saatlerinde Kaş'a ulaşıyoruz. Panaromik olarak izleyeceğimiz gün doğumunun ardından Kaputaj Plajına ulaşıyoruz. Panaromik olarak göreceğimiz , fotoğraf çekimlerimizi yapacağımız molamızın ardından Üçağız'a ulaşıyoruz. 



2 Gün: Üçağız - Kekova - Kaleköy - Myra Antik Kenti - Olympos

Üçağız da bizi bekleyen teknemizle buluşuyoruz. Teknemizde yapacağımız kahvaltı molamızın ardından Kekova'ya doğru hareket ediyoruz. Kekova Adası, kıyıdan birkaç deniz mili açıktaki dar ve uzun coğrafi yapısından dolayı Kale (Simena) ve Üçağız (Teimioussa) köyü arasında yer alan bütün adaya adını veriyor. Ada, körfez ve anakaranın kıyılarını kapsayan bir tanımlamadır Kekova. Kekova Adası ve çevresindeki kıyıları kapsayan 260 kilometrekarelik özel bölge “Kekova Özel Çevre Koruma Alanı” ilan edilerek koruma altına alındı. Ada etrafında gezerken denizin dibinde göreceğimiz anforaları ilgi ile seyrettikden sonra Tersana limanında alacağımız molada , berrak tertemiz sulara bırakacağımız kendimizi. Üçağız’ın doğu istikametinde kalan Kaleköy bizi hayretler içerisinde  bırakacak kadar güzel. Tekne ile karşısına geldiğiniz an yamaçtan aşağı kurulu tarihle iç içe geçmiş muhteşem bir görsel karşılar sizi. Yağlı boya tablosunu andıran Kaleköy, Kekova bölgesinin en kıymetlilerinden.Antik dönemin Simena Kenti burası şimdilerin Kaleköy’ü. Simena Antik Kenti’nden günümüze ulaşan kalıntılar müthiş bir gizem katıyor buraya. Dikkatimizi çekecek ikinci şey ise suyun içindeki lahit oluyor. Kekova’nın reklam yüzü olan bu lahit yaşanan depremin sonucu olarak deniz suyunun içinde kalmış.Bizde kaleye çıkarak muhteşem manzara eşliğinde keçi sütünden dondurmalarımızı yedikten sonra , suyun içerisinde bulunan lahit ile de fotoğraf çekimlerimizi tamamladıktan sonra Üçağız'a dönerek aracımızla buluşuyoruz ve Demre de Myra Antik Kentini dışarıdan kral mezarlarını görüp , Myra Antik Kenti hakkında bilgi aldıktan sonra Olympos'a doğru devam ediyoruz ve ahşap odalarımıza yerleşiyoruz. Akşam yemeği ve konaklama Olympos Bayram's Tree Houses veya Türkmen Ağaç Evleri 'nde.

 

 

 

 



3 Gün: Adrasan - Suluada - Olympos Antik Kenti - Çıralı Plajı

Sabah doğanın içerisindeki ağaç evlerden oluşan otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından , dileyen misafirlerimizle  Adrasan'a gidiyoruz ve bizi bekleyen teknemizle yaklaşık 1.,5 saatlik yolculuğumuzun ardından Sulu Ada'ya ulaşıyoruz. Sulu Adada koylarında alacağımız deniz molasında , muhteşem koylarda deniz keyfini yaşadıktan sonra , teknede alacağımız öğle yemeğimizin ardından dönüşe geçiyoruz. Adrasan da tekrar aracımızla buluşup Olympos'a dönüyoruz. Müze kartlarımızı alarak , mayolarımızı giyerek Olympos Antik Kentine doğru ilerliyoruz.Olimpos Beydağları Milli Parkı alanı içerisinde bulunan Olympos Antik Kenti, Antik Likya Yolu‘nun en gözde kavşaklarından biri. Antalya’nın güney sahillerinde Phaselis’ten sonra ikinci önemli liman kenti Olympos, adını Torosların batı uzantılarından 2375 m yükseklikteki Olimpos Dağı’ndan (Tahtalı Dağı) alıyor.Günümüzde Antalya‘nın Kumluca ilçesinde yer alan, Akdeniz’e açılan Olympos’un önemli bir liman kenti olduğu ve kentin ortasından geçen Olympos Çayı’nın gemilerin girdiği liman özelliğine sahip olduğu günümüze ulaşan arkeolojik araştırmalardan anlaşılıyor. Ünlü antik tarihçi Çiçero, Olympos’u zenginlikler ve sanat eserleriyle dolu bir kent olarak tarif etmiş.Olimpos Antik Kenti, Olimpos Çayı’nın oluşturduğu dar vadinin iki tarafında yer alıyor.Olimpos Antik Kenti’inden denize kadar yürüdüğünüzde ulaşacağınız iri taşlıklı Olimpos Plajı şahane. Antik kentin içinden geçerek denize ilerlemek ayrı bir keyif. Deniz muhteşem berrak. Kuzeyde kayalıklar üzerinde Olympos’un son dönemini yansıtan orta çağ kalesi ve kalıntıları var. Denize nazır kalenin Olimpos Koyu manzarası olağanüstü.Bizlerde rehberimizden antik kent hakkında bilgilerimizi aldıktan sonra kentin diğer tarafında bulunan Çıralı Plajına geçiyoruz yürüyerek. Çıralı Plajında alacağımız serbest zamanda bol bol denize girerek , plajda yürüyüş yaparak ,plaj kenarındaki cafelerde kahvelerimizi içerek geçireceğimiz keyifli saatlerin ardından tekrar Olympos Antik kentini geçerek Olympos Koyuna geliyoruz. Burada da yüzme molamıza dileyen misafirlerimizle devam ettikden sonra ağaç evlerimize geçiyoruz.

Dileyen misafirlerimiz Olimpos'un Sönmeyen Ateşi Yanartaş turumuza katılabilir.

Akşam yemeği ve konaklama https://www.bayrams.com/Tr/



4 Gün: Phaselis Antik Kenti ve Deniz Molası - Tahtalı Dağı

Sabah ağaç evlerimizden oluşan otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından aracımızla hareket ederek başka bir doğa harikasına Phaselis Koyuna gidiyoruz.Koya giriş yapacağımız bizi antik kent karşılar.Phaselis İ.Ö. VII. yüzyılda Rodos'lular tarafından kurulmuştur. Uzun yıllar Likya'nın doğu kıyısının en önemli liman özelliğini koruyan kentin üç limanı vardır. Kuzey Limanı, Savaş Limanı veya Korunmuş Liman ve Güney Limanı. Bunlardan en önemlisi güneydekidir. Kentin ortasında 20-24 metre genişliğinde muhteşem bir cadde vardır. Bu caddenin güney ucunda Hadrian Kapısı bulunur. Caddenin iki yanında gezinti yolları ve dükkânlar vardır. Bunların da yakınında Hamamlar, Agora ve Tiyatro gibi kamu yapıları bulunur. Bu yapıların tarihinin İ.Ö. I. ve II. yüzyıla kadar uzandığı ileri sürülmektedir. Kent merkezi ile 70 m. yükseklikteki plato üzerine kurulmuş olan yerleşim yeri arasında su kanalları vardır. Phaselis Antik Kentini de rehberimizden detaylıca dinledikten sonra alacağımız serbest zamanda bu muhteşem koyda keyifle denize girerek geçireceğimiz zamanın ardından aracımızla buluşup Kemer'e doğru devam ediyoruz ve gezdiğimiz yerleri birde çok yukarıdan görelim diyoruz ve Tahtalı Dağına çıkabilmek için teleferik gişesinin önüne geliyoruz.Tahtalı teleferik, Antalya'nın Kemer ilçesinde konumlanan ve Avrupa'nın en uzun teleferik sistemi olma unvanını elinde bulunduran bir ulaşım sistemidir. Güzergâh üzerinde bulunan Tahtalı Dağı'ndan adını alan bu teleferik hattı 726 metreden 2.365 metreye çıkar ve 4.350 metre uzunluğundadır. Bizde 2.365 metre yükseklikten muhteşem manzarayı hayranlıkla izledikten ve bol bol fotoğraf çekimlerimizi yaptıkdan sonra aracımızla buluşup Antalya , Korkuteli , Denizli , Nazilli , Aydın yol güzergahını takip ederek ve yolda gerekli molalarımızı da aldıktan sonra Kuşadası'na varıyoruz ve bir dahaki KUŞADASI TOURS seyahatinde buluşmak üzere iyi dileklerimizle ayrılıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Gidiş - geliş ulaşım ve tüm çevre gezileri
  • Olympos BAYRAMS TREE HOUSES veya TÜRKMEN AĞAÇ EVLERİ nde 2 gece konaklama
  • Otelimizde açık büfe 2 sabah kahvaltısı ve 2 akşam yemeği
  • Tüm otoban ve otopark ücretleri
  • Araç içi ikramlar
  • Rehberlik
  • Seyahat Sigortası  (COVİD KAPSAMAMAKTADIR)


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Oteldeki yemekler haricinde tüm yiyecek ve içecekler
  • Müze ve ören yeri giriş ücretleri
  • KEKOVA Tekne Turu
  • ADRASAN-SULUADA tekne turu yemekli  ( 240 TL ) 
  • YANARTAŞ ulaşım ücreti ( Katılım kişi sayısına göre belirlenecektir ) 


Kalkış Yerleri
    Notlar

    YANINIZDA BULUNDURMANIZ GEREKEN MALZEMELER

    • Mayo , havlu , terlik ( hem oda için,hem plaj için )
    • Saç Kurutma makinesi
    • Sinek ve böcek sokmalarına karşın ilaç
    • Rahat , günlük kıyafetler ve akşam serinliği için bir mont veya ceket

    İptal Şartları

     HİZMET REZERVASYON/ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

    1- TARAFLAR

    İşbu Sözleşme, ASTA SEYAHAT ACENTECİLİĞİ TURİZM DANIŞMANLIK İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.(Bundan böyle KUŞADASI TOURS olarak anılacaktır.) ile hizmeti satın alan MÜŞTERİ arasında akdedilmiştir.

    2- KONU

    İşbu Sözleşme, sözleşme'nin eki ve ayrılmaz parçası olan Voucher, Tur Programı ve Alındı Belgesi'nde belirtilen hizmetleri kapsar.

    3-GENEL HÜKÜMLER

    MÜŞTERİ, işbu Sözleşme konusu hizmetin nitelikleri, satış bedeli ve ödeme şekli ile ifaya ilişkin ön bilgiler içeren broşürü okuyup bilgi sahibi olduğunu; yurtdışı konaklamalarında pasaportunu, geçerli vizesini ve nüfus cüzdanını, Kıbrıs turlarında ise nüfus cüzdanını yanında bulunduracağını, pasaport ile ilgili herhangi bir muamele eksikliğinden veya MÜŞTERİ'nin kendinden kaynaklanan kişisel nedenlerle (vergi borcu, vize eksikliği, , konsolosluktan ret gelmesi, herhangi bir devlet kurumunun izin vermemesi vb.) çıkışının engellenmesi veya Türkiye'den çıkış yapılan ülkede pasaport, vize ve benzeri muamele eksiklikleri ve/veya aykırılıkları nedeniyle ülkeye girişin engellenmesi durumunda KUŞADASI  TOURS'un hukuki ve/veya cezai hiçbir sorumluluğu doğmayacağını ve vize çıkmaması durumunda ücret iadesinin olmayacağını; bagaj ve içeriği ile ilgili her türlü sorumluluğun kendisine ait olduğunu; MÜŞTERİ yanında bulunan eşyaları takip ve kontrol etmekle yükümlü olduğunu, tur esnasında kaybolan, hırsızlık konusu olan, zayi olan eşyalardan KUŞADASI TOURS'un veya çalışanlarının hukuki ve/veya cezai hiçbir sorumluluğunun bulunmadığını, belirtilen nedenlerle KUŞADASI TOURS'a ve/veya KUŞADASI TOURS çalışanlarına karşı talepte bulunmayacağını; işbu Sözleşme'nin imzası ile konaklayacağı tesisin ve seyahat edeceği aracın tabi olduğu yasa ve teamüllere uymakla yükümlü olduğunu; rehber, tesis, acente ve ulaşım aracı yetkililerince satın alınan hizmetle ilgili olarak bildirilen kurallara uyacağını, üçüncü kişilerin can ve mal güvenliğini tehlikeye atmayacağını, aksi halde KUŞADASI TOURS'un Sözleşme konusu hizmeti ifa etmeyeceğini ve bu nedenle MÜŞTERİ'nin iade hakkının bulunmadığını; MÜŞTERİ'nin işbu Sözleşme konusu Paket Tur kapsamı dışında alacağı ekstra yiyecek-içecek, kişisel harcamalar ve program dışı tüm mal ve hizmetlerin bedelinin kendisi tarafından ödeneceğini; ifa edilen hizmetin ayıplı olduğundan bahisle hizmeti kullanmayı sonlandırması halinde işbirliği yapma ve özenli davranma borcu gereği KUŞADASI TOURS yetkilisine ve konakladığı otele sona erme sebeplerini yazılı olarak bildireceğini, aksi halde hizmeti alıp kullanmış addolunacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. Sözleşmede imzası bulunmayan ancak sözleşmeye konu hizmete katılan tüketici(ler), kendi adlarına kayıt yaptırmakla görevlendirdikleri tüketici(ler)in bu sözleşmeyi okuyup imzalaması ile sözleşme hükümlerini kabul ve taahhüt etmiş sayılırlar. KUŞADASI TOURS, broşürde belirtilen bilgiler ile işbu Sözleşme'de düzenlenen hususların paralel olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder. KUŞADASI TOURS'un Sözleşme'yi kısmen veya tamamen ihlal etmesi halinde ödenecek tazminatın hesaplanmasında TÜRSAB KÜTAHYA ÇİZELGESİ maddeleri uygulanır. KUŞADASI TOURS'un ağır kusurundan kaynaklanan bagaj kaybı ve hasarı durumlarında; MÜŞTERİ'nin KUŞADASI TOURS'a kayıp veya hasar tutanağı düzenlettirmesi koşuluyla, bagajın içinde bulunan eşyaların maddi ve manevi değeri ile sair vasıflı özellikleri gözetilmeksizin, hizmet bedeli içinde ulaşıma isabet eden kısmının ½'si, kaybolan eşya ve valizin maddi ve manevi tazminatı olarak KUŞADASI TOURS tarafından MÜŞTERİ'ye ödenir. KUŞADASI TOURS, kendisine yazılı olarak kıymetleriyle birlikte deklare edilerek teslim edilmiş eşyanın kaybolmasından, çalınmasından veya hasarından en çok ulaşım bedeli kadar sorumludur. KUŞADASI TOURS, hizmetin başlamasından sonra oluşan mücbir sebep hali ya da MÜŞTERİ'nin veya üçüncü kişinin sorumlu olduğu ya da hava/kara taşıyıcısının kusur veya ihmalinden kaynaklanan haller dışında, işbu sözleşme kapsamındaki hizmeti aksatan her türlü sebepten sorumludur. KUŞADASI TOURS sorumluluğu dâhilindeki hallerde, MÜŞTERİ aleyhine olan değişiklikleri TÜRSAB KÜTAHYA ÇİZELGESİ hükümleri uyarınca, MÜŞTERİ'ye bedel iadesi veya ikame hizmet sunumu şeklinde tazmin edebilir. Ek veya ikame hizmetlerin, MÜŞTERİ tarafından alınıp kullanılmış veya tüketilmiş olması MÜŞTERİ'nin bedel iadesi ve tazminat haklarını ortadan kaldırır.

    4.HİZMET BEDELİ VE CAYMA HAKKI

    Sözleşme bedeline Rezervasyon Belgesi'nde (Bundan böyle Voucher şeklinde anılacaktır.) belirtilen tüm hizmetler dâhildir. Bunlar haricindeki hizmetler ekstra ücrete tabiidir. Kayıt anında yurtdışı hizmet bedelinin en az %35'i, bakiyenin ise hizmetin başlamasından en geç 20 gün önce ödenmesi gerekmektedir. Anılan süreler içinde belirtilen ödemelerin gerçekleştirilememesi halinde yapılan rezervasyon iptal edilerek hizmet bedelinin %35'i cayma tazminatı olarak MÜŞTERİ'ye fatura edilir. Kayıt anında yurtiçi hizmet bedelinin en az %35'i, bakiyenin ise satış tarihinden itibaren 7 iş günü içerisinde, otele giriş tarihi 7 gün ve daha az ise rezervasyon anında ödenmesi gerekmektedir. Anılan süreler içerisinde belirtilen ödemelerin gerçekleştirilmemesi halinde yapılan rezervasyon iptal edilerek bedelin %35'i cayma tazminatı olarak MÜŞTERİ'ye fatura edilir. Erken rezervasyon yoluyla hizmet satın alan MÜŞTERİ, hizmet bedelinin tamamını rezervasyon tarihinde ödemekle yükümlüdür. Özel ürün ve hizmetlerde bakiyenin, hizmetin başlamasından en geç 60 gün önce ödenmesi gerekmektedir. Anılan süreler içerisinde belirtilen ödemenin gerçekleştirilmemesi halinde yapılan rezervasyon iptal edilerek hizmet bedelinin %35'i cayma tazminatı olarak MÜŞTERİ'ye fatura edilir.

    İşbu sözleşmenin konusu, ACENTE'nin TÜKETİCİ'ye internet sitesinden elektronik ortamda satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen hizmetin satışı ve ifası ile ilgili olarak 4077 Sayılı TÜKETİCİ'nin Korunması Hakkında Kanun - Mesafeli Sözleşmeleri Uygulama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince tarafların hak ve yükümlülüklerini kapsamaktadır. TÜKETİCİ, sözleşme konusu ürünün hizmetin nitelikleri, satış fiyatı ve ödeme şekli ile ifaya ilişkin tüm ön bilgileri okuyup bilgi sahibi olduğunu ve elektronik ortamda gerekli teyidi verdiğini beyan eder. ACENTE, sözleşme konusu hizmetin ayıplı olması nedeniyle TÜKETİCİ'ye karşı sorumludur.

    Sözleşme konusu işin iflasından sonra MÜŞTERİ'nin Sözleşme bedelini ödemek için kullandığı kredi kartının KUŞADASI TOURS'un kusurundan kaynaklanmayan bir şekilde yetkisiz kişilerce haksız ve hukuka aykırı olarak kullanılması iddiası ile ilgili banka veya finans kuruluşunun hizmet bedelini KUŞADASI TOURS'a ödememesi halinde MÜŞTERİ, itiraz edilen hizmet bedelinden ve her türlü zarardan rezervasyon tarihinden itibaren işleyecek yasal faizi ile birlikte sorumlu olacaktır.

    5.MÜCBİR SEBEP, FESİH VE DEVİR

    KUŞADASI TOURS'un Sözleşme'yi haksız olarak feshetmesi halinde KUŞADASI TOURS, MÜŞTERİ'nin o güne kadar yaptığı tüm ödemeleri MÜŞTERİ'ye iade eder.

    Sözleşme'nin feshi, kayıt edilen müşteri sayısının Paket Turun düzenlenmesi için gerekli olan sayıya ulaşmaması, KUŞADASI TOURS her türlü özeni göstermiş olmasına rağmen hizmetin başlamasına veya devamına engel teşkil eden, olumsuz hava koşulları, yol engeli, grev, terör, sis, savaş ihtimali, öngörülemez teknik hususlar kara, hava ve deniz taşıyıcılarından kaynaklanan sebepler vb. mücbir sebeplerden ötürü Sözleşme'nin KUŞADASI TOURS tarafından feshi halinde MÜŞTERİ'nin tazminat hakkı doğmaz.

    MÜŞTERİ'nin (özel ürünler hariç olmak üzere) Sözleşme'yi hizmetin başlamasından 15 gün öncesine kadar feshetmesi halinde, ödediği bedelin tamamı kendisine iade edilir.

    MÜŞTERİ, hizmetin başlamasından 15-7 gün evvel sözleşmeyi iptal etmesi halinde gezi bedelinin %35'ini, 7 günden az bir süre kala ise tamamını KUŞADASI TOURS'a ödemeyi kabul, beyan ve taahhüt eder. MÜŞTERİ tarafından yapılan tarih değişikliği talepleri fesih hükmünde olmakla, yukarıda belirtilen süreler dikkate alınarak yazılı olarak bildirilecektir.

    MÜŞTERİ'nin erken rezervasyon gibi özel ürünlerde, Sözleşme'yi hizmetin başlamasından 60 gün öncesine kadar feshetmesi halinde, MÜŞTERİ'ye o ana kadar ödediği ücretin tamamı iade edilir. MÜŞTERİ, Sözleşme'yi 59-31 gün öncesine kadar feshederse hizmet bedelinin %25'ini, 30-15 gün öncesine kadar feshederse %50'sini, 14-7 gün öncesine kadar feshederse %75'ini, 7 günden az bir süre kala feshederse tamamını KUŞADASI TOURS'a ödemeyi kabul, beyan ve taahhüt eder.

    MÜŞTERİ'nin kendisi veya birinci derece akrabalarının rezervasyon anında var olmayan 10 günlük mutat iştigaline engel olan rahatsızlıkları veya ölümlerini tam teşekküllü T.C. devlet hastanelerinden alınacak resmi kurul raporu ile hizmetin başlamasından önce yazılı ibrazı, bu maddenin istisnasıdır.

    MÜŞTERİ, hizmetin başlamasından 7 gün öncesine kadar hizmeti istediği kişiye devredebilir. Devralan bakiye ve devir sebebi ile doğan tüm masraflardan devreden ile beraber sorumludur. MÜŞTERİ, tüm fesih/devir taleplerini hizmetin başlangıcından evvel KUŞADASI TOURS'a yazılı olarak sunmakla yükümlüdür.

    MÜŞTERİ'nin başlangıcını kaçırdığı hizmete iştirak edeceğini yazılı olarak bildirmemesi durumunda KUŞADASI TOURS, MÜŞTERİ adına yapılmış tüm rezervasyon ve hizmetleri, 24 saat sonra iptal etme ve Sözleşme'yi feshetme hakkına sahiptir. Bu gibi durumlarda MÜŞTERİ'ye herhangi bir ücret iadesi yapılmaz. MÜŞTERİ, hizmet başlangıcından itibaren 24 saat içinde hizmete tekrar iştirak edeceğini bildirir ise, ulaşıma ait hizmet bedellerinden kaynaklanan fark bedelleri MÜŞTERİ tarafından ödenecektir.

    KUŞADASI TOURS, MÜŞTERİ'ye bildirmek kaydıyla ilan ettiği veya kayıt aldığı turları hizmetin başlamasından evvel kısmen veya tamamen iptal edebilir. Aynı sürede veya hizmet sırasında KUŞADASI TOURS hizmet kapsamındaki otel isimlerini, ulaşım araçları ile bunların hareket yerlerini programda belirtilmiş ve gezilecek yer olarak gösterilmiş yerlerin ziyaret sıralarını değiştirebilir. MÜŞTERİ, bu değişiklik ve iptalleri haklı nedenlerle kabul etmediği takdirde rezervasyonunu iptal edip tüketilmeyen hizmet bedelini iade alma hakkına sahiptir.

    6.-SAİR HÜKÜMLER

    Hizmetin Paket Tur olması halinde, Paket Turun eksik ya da hiç verilmemesi halleri 1618 sayılı Yasa'nın 12. Maddesi gereğince sigorta ile teminat altına alınmıştır. Teminat kapsamı, Paket Tur bedeli kadardır. MÜŞTERİ, dilerse masrafı kendisine ait olmak üzere Paket Tur ve/veya konaklama hizmeti başlamadan evvel, kaza ve hastalık halinde çıkış noktasına dönüş masrafları ile her türlü kazadan doğan zarar ile tedavi masraflarını sigortalatabilir.

    İşbu Sözleşme'nin bir veya birden fazla maddesinin herhangi bir nedenle geçersiz sayılması halinde, Sözleşme'nin diğer hükümleri bu geçersizlikten etkilenmeyecek ve yürürlükte kalacaktır.

    MÜŞTERİ, ASTA SEYAHAT ACENTECİLİĞİ TURİZM DANIŞMANLIK İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.'nin işletmekte olduğu markalar ve tedarikçileri ve işbirliği içerisinde olduğu kuruluşlara ilişkin hizmet, reklam, ilan, kampanya ve faaliyetleri hakkında; tarafına bilgilendirme yapılmasına onay vermektedir. MÜŞTERİ, verdiği onayı isteyeceği herhangi bir kanaldan iptal etmek isterse KUŞADASI TOURS bilgilendirmeyi sonlandıracağını taahhüt eder.

    İşbu Sözleşme'nin ifasından doğan her türlü uyuşmazlıkta Türk Hukuku uygulanacak ve İstanbul Anadolu Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.

    Altı (6) madde üç (3) sayfadan ibaret işbu Sözleşme taraflarca detaylı olarak müzakere edilerek iki (2) nüsha halinde imzalanmış olup, imza tarihinde yürürlüğe girecektir.

    ASTA SEYAHAT ACENTECİLİĞİ TURİZM DANIŞMANLIK İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ

    https://kusadasitours.com.tr/aydin-cikisli-kekova-olympos

    Türkmen Mah. Günhan Arın Bulvarı No:38/C KUŞADASI/ AYDIN
    02566141282 - 05395144898


    Bu çıktı 28.03.2024 11:58 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.