Davraz Kayak Merkezi ve Isparta Tur Programı

  DAVRAZ KAYAK MERKEZİ  

 

  ISPARTA  

 

Kar - Kızak - Telesiyej - Kardan Adam Zamanı 

 

No Hareket Tarihi
1- 21 Ocak 2024 Pazar
2- 28 Ocak 2024 Pazar
3- 04 Şubat 2024 Pazar
4- 18 Şubat 2024 Pazar

 

 

Kalkış Yerleri: 05:00 Kuşadası Eski Egemed Saydam Polikliniği , 05:30 Söke Tren Garı , 06:15 Aydın Kadın Doğum Hastanesi Karşısı
PROGRAM
Isparta- Davraz Kayak Merkezi

Siz değerli misafirlerimizi sabah saat 05:00 de Kuşadası Egemed Saydam Polikliniği , 05:30 da Söke tren garından aldıktan sonra Aydın - Nazilli yol güzergahını takip ederek Kuyucak civarında alacağımız kahvaltı molamızın ardından yolumuza Denizli üzerinden devam ederek öğle saatlerinde Davraz Kayak merkezine varıyoruz. Davraz Kayak Merkezi, Isparta şehir merkezinin 26 km Güneydoğusunda bulunmaktadır. Davrazın pistleri Snowboard için son derece uygundur. Toplamda 23 km uzunluğa ulaşan 12 adet pist bulunuyor. Mavi, kırmızı ve siyah pistlerin yer aldığı tesislerdeki en uzun pist 4km'dir. Muhteşem Eğirdir gölü manzarasının eşliğinde kayaklarımızı yapıyoruz.  Kayak merkezinde alacağımız serbest zamanda dileyen misafirlerimiz telesiyej ile yukarıya çıkabilir..oradaki cafelerde sıcak içeceklerini içebilirler. Kızak ile kayabilirler. Serbest zamanımızın ardından Isparta merkeze doğru hareket ediyoruz. Isparta merkezde gülsuyu , güllü lokum , güllü krem alışverişlerimizi yaptıktan sonra Isparta'nın meşhur fırın kebap ının da tadına bakıp ( restaurantların açık olmama durumu devam ettiği sürece paket servis alınacaktır ) meşhur helvasından da aldıktan sonra dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Geç saatlerde varacağımız Kuşadasın'da bir dahaki Kuşadası Tours seyahatinde buluşmak dileklerimizle ayrılıyoruz.

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Gidiş - geliş ulaşım ve tüm çevre geziler
  • Rehberlik
  • Tüm otoban ve otopark ücretleri


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  •  Tüm yiyecek ve içecek
  • Teleferik , telesiyej , kızak vs..ücretleri


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://kusadasitours.com.tr/tur-480-davraz-kayak-merkezi-ve-isparta.html

    Türkmen Mah. Günhan Arın Bulvarı No:38/C KUŞADASI/ AYDIN
    02566141282 - 05395144898


    Bu çıktı 18.10.2024 09:10 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.