ORMANYA HOBBİT EVLERİ - MAŞUKİYE - SAPANCA - KARTEPE TURU Tur Programı

1. TUR......14 Şubat gecesi çıkışlı

2. TUR......03 Nisan gecesi çıkışlı

Kalkış Yerleri: KUŞADASI EGEMED (SAYDAM POLİKLİNİK ÖNÜ), SÖKE TREN GARI ÖNÜ
PROGRAM
1 Gün: 03 Nisan 2020 Cuma

Cuma akşam saat 23:00 de Kuşadası Saydam Poliklinik önünden, 23:30 da Söke tren garı önünden aracımız hareket edecektir.



2 Gün: 04 Nisan 2020 Cumartesi

Sabah rehberimizin önerdiği yerda alacağımız kahvaltı molamızın ardından, Ormanya' ya varıyoruz. Doğal Yaşam Parkı Dünyanın üçüncüsü, Avrupanın en büyük doğal yaşam alanı olma özelliğine sahip olan bitki ve hayvanların doğal yaşam alanlarına en yakın ortamda yaşamaları için tüöm ihtiyaçların yerine getirildiği Ormanya Doğal Yaşam Parkı her yönüyle ölçeklerinde bir proje olup, doğal yaşamın korunması ve turistik amaçlı kullanımın bir araya getirildiği özgün bir model ortaya koymaktadır.Ormanya içerisinde meşhur Hobbit evleri, Hayvanat Bahçesi, Vahşi Yaşam Alanı, Doğa Eğlence Alanı, Botanik Yolu, Tatil Destinasyonu, Yaban Hayat Rehabilitasyon Merkezi gezilerimizi eğlenceli bir şekilde tamamladıktan sonra Türkiye' nin en yeni kayak merkezlerinden olan Kartepe' ye doğru yola çıkıyoruz. Doğal güzelliği, ormanları ve Sapanca Gölü manzarası ile dikkat çeken Kartepe' de bol oksijenli yürüyüşlerimizi yaparak, Sapanca manzarasına karşı fotoğraflarımızı çekildikten sonra çam, kayın, ihlamur ağaçları ve rengarenk çiçeklerle çevrilmiş Maşukiye' ye doğru yola çıkıyoruz. Bu doğa harikası belde de isteyenler öğle yemeklerini yiyebilirler. Sapanca gölünü de panaromik olarak gördükten sonra dönüş yolculuğumuza geçiyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Gidiş - geliş ulaşım ve tüm çevre gezileri
  • Kartepe giriş ücretleri
  • Tüm otoban ve otopark ücretleri (Gidiş - geliş eski yoldandır.)
  • Rehberlik


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Tüm yemekler ve özel aktiviteler


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://kusadasitours.com.tr/tur-445-ormanya-hobbit-evleri---masukiye---sapanca---kartepe-turu.html

    Türkmen Mah. Günhan Arın Bulvarı No:38/C KUŞADASI/ AYDIN
    02566141282 - 05395144898


    Bu çıktı 28.04.2024 19:16 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.