SÖMESTR TATİLİNDE ANTALYA TURU... Tur Programı
Kalkış Yerleri: KUŞADASI EGEMED ÖNÜ (ESKİ SAYDAM ÖNÜ), SÖKE TREN GARI ÖNÜ
PROGRAM
1 Gün: 30 OCAK 2020 PERŞEMBE

Perşembe günü akşam saat 00:00 da Kuşadası Saydam Poliklinik önünden, 00:30 da Söke tren garı önünden aracımız hareket edecektir.

 



2 Gün: 31 OCAK 2020 CUMA

Cuma günü sabahı yolda alacağımız kahvaltı molamızın ardından öğle saatlerinde varacağımız Antalya’ da ilk durağımız Antalya' nın ünlü doğa harikalarından Düden Şelalesi olacaktır. Eşine az rastlanır manzarası ve yeşillikleri olan Düden Şelalesi’ nde bol bol fotoğraf çekimi yaptıktan sonra otelimize hareket ediyoruz. Otelimizin imkanlarından faydalanmaya başlıyoruz. Akşam yemeği ve konaklama Sherwood Resort Hotel' de olacaktır.

https://sherwoodhotels.com.tr/tr/



3 Gün: 01ŞUBAT 2020 CUMARTESİ

Cumartesi sabahı otelimizde alacağımız sabah kahvaltısı sonrası Manavgat’ a hareket ediyoruz. Muhteşem bir doğa manzarasına sahip olan Manavgat Şelalesinde alacağımız serbest zamanda fotoğraf çekimlerimizi yaptıktan sonra Side’ ye geçiyoruz. Ülkemizin hem tarihi hemde doğal güzelliklerinin içiçce geçtiği güzel Side ‘ de yapacağımız yürüyüşümüzün ardından deniz kenarında alacağımız serbest zamanda kahvelerimizi de içtikten sonra tekrar otelimize dönerek tüm gün otelimizin aktivitelerinden faydalanıyoruz.

https://sherwoodhotels.com.tr/tr/



4 Gün: 02 ŞUBAT 2020 PAZAR

Pazar günü otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından Kaleiçine gidiyoruz.Antik çağ kalıntıları içeren önemli bir turizm noktası olan Kaleiçinde alacağımız serbest zaman sonrası dileyen misafirlerimizle Dünyanın en büyük akvayum komplekslerinden biri olan Akvaryuma giriyoruz. Akvaryumda da balıklar eşliğinde bol bol fotoğraf çekimi yaptıktan, su altının sihirli dünyasını keşfettikten sonra dönüş yolculuğumuza geçiyoruz. 



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Gidiş - geliş ulaşım ve tüm çevre gezileri
  • 5* Sherwood Lara Otelde 2 gece HERŞEY DAHİL konaklama
  • Sabah kahvaltısı, öğlen yemeği, akşam yemeği ve tüm alkollü alkolsüz içecekler
  • Rehberlik
  • Seyehat Sigortası
  • Tüm otoban ve otopark giderleri


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze ve ören yeri giriş ücretleri
  • Otelde dışında alınacak olan tüm yiyecek ve içecekler


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://kusadasitours.com.tr/tur-438-somestr-tatilinde-antalya-turu.html

    Türkmen Mah. Günhan Arın Bulvarı No:38/C KUŞADASI/ AYDIN
    02566141282 - 05395144898


    Bu çıktı 26.04.2024 15:57 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.