ESKİŞEHİR - KÜTAHYA TURU Tur Programı
Kalkış Yerleri: Kuşadası Ege Med ( Saydam ) Önü, Söke Tren Garı Önü
PROGRAM
1 Gün: 20 KASIM 2019 ÇARŞAMBA...

Çarşamba günü akşamı saat 22:00 da Kuşadası Saydam Poliklinik önünden, 22:30 Söke tren garı önünden arcımız hareket edecektir.Yolda alacağımız gerekli molaların ardından,



2 Gün: 21 KASIM 2019 PERŞEMBE...

Sabah varacağımız Eskişehir Şelale Park’ ta alacağımız kahvaltı (extra) molamızın ardından Eskişehir turumuza başlıyoruz. Odun Pazarı’nda ilk olarak tarihi kişileri ile yerli ve yabancı ünlü 160 kişinin heykelinin sergilendiği Yılmaz Büyükerşen Balmumu Müzesini ve yerli yabancı birçok sanatçının eserinin sergilendiği Çağdaş Cam Sanatları Müzesi’ni geziyoruz. Ardından yürüyerek Eskişehir' in esn eski yerleşim yeri olan Atlıhan’a varıyoruz. Burası aynı zamanda Lületaşı El Sanatları Çarşısı’dır. Özellikle hediyelik eşya alışverişi konusunda çok fazla seçeneğin yer aldığı bu ufak çarşıda kendiniz ve sevdiklerinize birşeyler bakmak için serbest zaman alıyoruz. Ardından 16. yy Osmanlı dönemine ait Kurşunlu Külliyesi’ne gidiyor ve oradaki yapılar hakkında rehberimizden bilgi alıyoruz. Ardından aracımıza binerek Eskişehir’in yapay plajı olarak da adlandırılan Eskişehir' in en güzel ve popüler parkı olan Kent Park’ı  geziyoruz ve Eskişehir’in meşhur lezzeti olan çi böreğinden oluşan öğle yemeğimizi burada aldıktan sonra  aracımızla buluşarak ülkemizin ilk ve tek yerli otomobili deneyimi olan Devrim arabasını da görüyoruz.Türkiye teknoloji açısından büyük bir devrime işaret eden ne yazık ki seri üretime geçememiştir. Rehberimizden detaylı bilgi aldıktan sonra Eskişehir’in Köprübaşı olarak adlandırılan şehir merkezindeki  tekne turlarının yapıldığı Türkiye’nin de Venedik’i olarak bilenen Porsuk Çayı kenarında serbest zaman veriyoruz. Dileyen misafirlerimiz burada tekne turu yapabilirler. (extra) Buradan sonra akşam yemeği ve konaklama için Eskişehir Merlot Otele yerleşiyoruz.



3 Gün: 22 KASIM 2019 CUMA...

Sabah otelimizde alacağımız sabah kahvaltısının ardından ülkemizin en büyük parklarından olan 400.000 m2 üzerine kurulu olan Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’na gidiyoruz. Parkta Korsan Gemisi ve Nuh’un Gemisi’nin yanı sıra 25 bin metrekarelik bir gölet, park çevresinde dolaşan Buharlı Mini Tren, Çocuk oyun alanları ve Masal Şatosu’nu görüyoruz ve buradan Kültür Merkezi’ne geçerken panoramik olarak Türk İslam Dünyası yapılarını göriyoruz ve Kültür Merkezi’nde İslam Dünyası’nda hizmet vermiş bilim adamları hakkında oradaki görevlilerden bilgi ediniyoruz. Sonrasında Hayvanat Bahçesi ve Akyaryum’un bir arada olduğu Eti Sualtı Dünyası’na gidiyoruz.. Geçireceğimiz keyifli saatlerin ardından Çiniler Diyarı Kütahya’ya doğru hareket ediyoruz. Kütahya’ya varışımızın ardından Çiniciler Çarşı’sına giderek meşhur Kütahya Porseleni alışverişlerimizi yapıyoruz. Alacağımız öğle yemeği molamızın ardından Kuşadası’na doğru dönüş yolculuğumuza geçiyoruz. 



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Gidiş - geliş ulaşım ve tüm çevre gezileri
  • Otelde alınacak olan 1 sabah kahvaltısı ve 1 akşam yemeği
  • Rehberlik
  • Seyahat Sigortası
  • Tüm otoban ve otopark ücretleri


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Otel dışında alınacak olan yemekler
  • Müze ve ören yeri giriş ücretleri
  • 65 yaş üstü misafirlerimiz için +15 tl sigorta sürprim farkı.


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://kusadasitours.com.tr/tur-430-eskisehir---kutahya-turu.html

    Türkmen Mah. Günhan Arın Bulvarı No:38/C KUŞADASI/ AYDIN
    02566141282 - 05395144898


    Bu çıktı 26.04.2024 22:20 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.