DAMLA DERESİ..DALYAN..IZTUZU PLAJI..YUVARLAKÇAY Tur Programı

DAMLA DERESİNDE...KAHVALTI KEYFİ

DALYAN'da...SAZLIKLARIN ARASINDA KRAL MEZARLARININ ALTINDA TEKNE..KEYFİ

IZTUZU PLAJINDA CARETTA CARETTA LARIN doğduğu yerde DENİZ..KEYFİ

ÇAMUR BANYOLARINDA VÜCÜDUMUZU YENİLEME..KEYFİ

YUVARLAKÇAY'da BUZ GİBİ SUYA GİRME..KEYFİ

 

NOT : TÜM TURLARIMIZDA MİSAFİRLERİMİZ TURA BAŞLANGIÇ NOKTALARINDA ALINMIŞ OLDUKLARI NOKTALARDA TUR BİTİMİNDE BIRAKILACAKTIR. 

LÜTFEN BUNUN İÇİN AYRI BİR BIRAKMA NOKTASI TALEBİNDE BULUNMAMANIZI RİCA EDERİZ

7 YAŞA KADAR OLAN ÜCRETE KAHVALTI DAHİL DEĞİLDİR.

Kalkış Yerleri: 05:30 Kuşadası Egemed Polikliniği ; 06:00 Söke tren garı
PROGRAM
DAMLA DERESİ & DALYAN & YUVARLAKÇAY

Sabah saat 05:30 da Kuşadası Egemed Polikliniği , 06:00 Söke tren garı önünden siz değerli misafirlerimizi aldıktan sonra Aydın üzerinden Damla deresine ulaşıyoruz.Buz gibi suların aktığı 2 kilometre uzunluğundaki kanyonun, kullanılır hale getirilen 100 metrelik bölümü, şimdiden görenleri hayran bırakıyor. Tarihi çınar ağaçlarının köklerinin, kanyonun iki yanından 15 metreye kadar yükselen kayalarla iç içe geçmiş görüntüsü, tabloları aratmıyor.Bu keyifli yerde kahvaltımızı yaptıkdan sonra Sakar geçidinden geçerek Dalyan'a ulaşıyoruz. Dalyan'da bizi bekleyen teknelerimizle buluşup sazlıkların arasında , kral mezarlarının altında yapacağımız keyifli yolculuğumuzun ardından Iztuzu plajına varıyoruz. Özel çevre koruma plajı olan Caretta Caretta ların yumurtalarını bıraktığı nadir yerlerden bu kumsalda alacağımız serbest zamanda denize girip carettaların yuvalarını gördğkten sonra tekrar teknemize binip sazlıkların arasındaki yolculuğumuza başlıyoruz. Dileyen misafirlerimiz mavi yengeç in de tadına bakabilirler. Mavi yengeçlerimizi teknede yedikten sonra Çamur banyolarının orada vereceğimiz molada şifalı termal suya girerek tüm vücudumuzun rahatlamasına neden oluyoruz. Burada duşlarımızı alıp giyindikten sonra tekrar teknemize binerek Dalyan merkeze dönüş yapıyoruz.Dalyan'da alacağımız serbest zamanda alışverişlerimizi yaptıkdan sonra otobüsümüzle buluşup Yuvarlakçay'a doğru hareket ediyoruz. Yuvarlakçay'da dileyen misafirlerimiz salıncakda sallanarak kendilerini buz gibi suya bırakabilirler. Burada alacağımız yemek molamızın ardından Kuşadası'na doğru dönüş yolculuğumuza başlıyoruz

 

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Gidiş - geliş ulaşım ve tüm çevre gezileri
  • Damla Deresinde kahvaltı
  • Dalyan'da tekne turu
  • Rehberlik
  • Tüm otoban ve otopark ücretleri


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Sabah kahvaltısı haricindeki tüm yemekler ve içecekler
  • Müze ve ören yeri giriş ücretleri ( Iztuzu plajı , çamur banyoları vb... )


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://kusadasitours.com.tr/tur-360-damla-deresidalyaniztuzu-plajiyuvarlakcay.html

    Türkmen Mah. Günhan Arın Bulvarı No:38/C KUŞADASI/ AYDIN
    02566141282 - 05395144898


    Bu çıktı 25.04.2024 17:35 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.