İTALYA - GÜNEY FRANSA TURU Tur Programı

ADRİYATİK DENİZİ'ni gemi ile geçmeye ,

Roma'da...Vatikan'da dua etmeye , Aşk Çeşmesi'ne para atmaya ,

Florance da ...PONTE VECCHİO köprüsünden alışveriş yapmaya ,

Pisa da...Pisa Kulesin'i görmeye ,

Cannes da....Kırmızı Halıda yürümeye

Monaca'da... Prenses Grace Kelly mezarını ziyaret etmeye

Nice de ....muhteşem sahilde yürüyüşe

Garda Gölünde...Ben bu kalede yaşamalıydım demeye 

Venedik'de..... Gondol sefasına..

Ancona'dan Igoumenitsaya giderken güneşi MINOAN LİNE'da batırmaya

NE DERSİNİZ ?....

 

ERKEN REZERVASYON 01 TEMMUZA KADAR GEÇERLİDİR! 

EXTRA TUR YOK

Gemilerde Kabin almak isteyen misafirlerimiz kabin farkı öder

Çocuk fiyatları sadece ve sadece iki büyük yanında geçerlidir.

 

Kalkış Yerleri: 17:30 KUJŞADASI EGEMED ÖNÜ (SAYDAM POLİKLİNİK ÖNÜ) , 18:00 SÖKE TREN GARI ÖNÜ
PROGRAM
1 Gün: 24 TEMMUZ ÇARŞAMBA 2019

Akşamüzeri 17:30 Kuşadası Saydam Poliklinik önü hareket,  18:00’de Söke tren garı önünden siz değerli misafirlerimizle, önceden belirlediğimiz noktalarda buluşup yola çıkıyoruz. İzmir - Aliağa - Ayvalık - Edremit - Çanakkale yol güzergahını takip ederek ve gerekli olan molalarımızı aldıktan sonra Lapseki'ye ulaşıyoruz ve buradan yaklaşık 25 dakika sürecek deniz  yolculuğumuzun ardından Gelibolu'ya varıyoruz. Keşan üzerinden İpsala gömrük kapısına ulaşıyoruz



2 Gün: 25 TEMMUZ PERŞEMBE 2019

Sabah erken saatlerde İpsala gümrük Kapısından Yunanistan’a giriş yapıyoruz. Kavala’da alacağımız kahvaltı molasının ardından Selanik’e devam ediyoruz. İlk durağımız tabiki de Türk' ün ilk adım atması gereken yer Ata’mızın doğduğu evi bugünde müze olarak kullanılan evi ziyaret ediyoruz. Evi rehberimiz eşliğinde gezerken Atatürk' ü tekrar tekrar yaşıyoruz. Bu tarihi evin hemen bitişiğine ise Türk Konsolosluğu inşa edilmiştir.Aristoteles meydanında alacağımız serbest molamızda şehrin sembellorinden biri olan Beyaz Kule’yi görüyoruz. Balkan savaşlarının sonucu olarak Selanik Yunanlıların eline geçince kule sembolik bir vaftiz uygulaması olarak beyaza boyanmıştır. Rehberimizden tarihi hakkında detay öğrendikten sonra Yunanistan’ın Adriyatik Denizi kenarındaki limanı İgumenitsa’ya varıp akşam saatlerinde bizi İtalya’nın Bari limanına götürecek gemiye aracımızla birlikte biniyoruz. Geceleme gemide pulmanda.(ANEK LİNES)



3 Gün: 26 TEMMUZ CUMA 2019

Sabah saatlerinde gemiden ayrılıp 6 saatlik yolculukla İtalya’nın başkenti Roma’ya varıyoruz.Gezeceğimiz yerler arasında dünyanın en ünlü antik yapılarından biri antik Roma kentinde Collesium. Burası için aynı zamanda Roma' nın kalbi diyorlar. Buranın derin tarihini rehberimizden dinleyerek fotoğrafladıktan sonra  Aşıklar çeşmesi. Burası yapımındaki zanaatkarlıkla, nefis bir estetik kurgusu ile ve gece ışıklandırması ile çeşmenin nefes kesici bir güzellikte görünmesi ile insanı kendine hayran bırakıyor. Burada çeşmenin önündeki havuza para atarak dileklerimizi tuttuktan sonra Roma' nın birçok caddesinin kesiştiği Venedik Meydanı' nı, antik Roma' nın geliştiği merkez bölgesi olan Forum ve Roma'nın en hareketli bölgelerinden yeri olan  İspanyol Merdivenlerini görüyoruz. İspanyol Merdivenleri Roma' nın en güzide mekanlarını süsleyen muazzam görüntüye sahip mekanıdır. Buranın tarihini de rehberimizden dinliyoruz ve fotoğraflıyoruz. Tabii ünlü Roma dondurmasınında tadına bakmayı unutmuyoruz.  Konaklama Roma’da otelimizde.

http://www.sheratonrome.com/



4 Gün: 27 TEMMUZ CUMARTESİ 2019

Sabah oteldeki kahvaltının ardından Başkent Roma’nın içinde yeralan ama aslında ayrı bir ülke olan 500 kişilik nüfusuyla dünya Katoliklerinin merkezi Vatikan ‘ı da gezdikden sonra yönümüzü, güzeller güzeli şehir Floransa’ya çeviriyoruz Akşamüstü  saatlerinde Rönesanasın merkezi Floransa’ya varıp rehberimiz eşliğinde turumuzu yapıyoruz. Gezeceğimiz yerler arasında, Hz.Davut Heykeli gibi Mikelanjın ölümsüz eserlerinin bulunduğu Senyorlar Meydanı, yapılış amacı Floransalı sulh yargıçları ve bürokratları için ofis ve toplantı salonlarını içeren bir devlet binası olan günümüzde sanat müzesi olan Offici Galerileri, Floransa' nın Arno nehri üzerinde bulunan en eski köprüsü Vehiccio Köprüsünü görüyoruz. Şehrin aynı zamanda en estetik ve ilginç yapılarından biridir bu köprü. Sonrasında şehrin tarihi merkezinin kalbindeki katedrali Santa Maria di Fiore Katedrali' ni ve Floransa' nın en eski yapılarından biri olan Vaftizhanenin kapısını Altın Kapı' yı görüyoruz.Daha sonra ise Floransa' nın merkezinde bulunan geniş meydanı Cumhuriyet Meydanı' nı görüyoruz.Daha nice muhteşem mekanı bulunan bu yerlerin tarihlerini rehberimizden dinliyoruz ve fotoğraflayarak ölümsüzleştiriyoruz. Yemek ve alış veriş molamızın ardından otelimize giderek konaklıyoruz.

http://best-western-plus-chc-florence.florencehotelitaly.net/tr/

 



5 Gün: 28 TEMMUZ PAZAR 2019

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltımızın ardından sabah erken saatlerde otelimizden ayrılıp eğri kulesi ile ünlü Pisa’ya hareket ediyoruz.Eğriliğini birde biz test ettikden sonra ( dileyen misafirlerimiz kulenin tepesine de çıkabilir ) fotoğraf çekimlerimizi yapıp  Genova ve San Remo yolundan Fransa’nın Akdeniz sahillerine ‘Grand Azur’ bölgesine doğru yola çıkıyoruz. Yolumuzun üzerinde dünya jet sosyetesinin yazın en tercih ettiği destinasyonlardan, kumarhaneleri ,formüla 1 yarışlarıyla ile ünlü, yeryüzü cenneti  Monaco ülkesi var. Bu dünyanın en küçük ülkelerinden Monaco’nunda merkezinde Monte Carlo bulunuyor. Rahmetli meşhur aktris Grace Kelly’nin Monaco kralıyla evliliklerinden olan kızları Stephany’i belki de sokaklarında görebiliriz. Gezi güzergahımızda Monaco Kalesi yani kraliyet rezidansı ve katedrali ,muhteşem manzara terasları ve arzu edenler için dünyanın tek Kaptan Custo denizaltı müzesi bulunuyor. Gezimizin sonunda Monte Carlo kumarhanelerini de unutmadık..

Monaco turumuz bitince doğru Cannes’e devam ediyoruz. Cannes’e varınca ünlü plajlarının hemen yanı başında bulunan, bizim de 2 kez zaferle ayrıldığımız film festivali binasına gidiyoruz. Kırmızı halıda aynı film yıldızları gibi arz-ı endam eyledikten ve hatıra fotoğraflarımızı aldıktan sonra yat limanında yürüyüş için kısa bir mola veriyoruz. Geceleme Nice’de otelimizde..

https://www.apogiahotels.com/eng/nice-hotels-in-nice.html



6 Gün: 29 TEMMUZ PAZARTESİ 2019

Sabah otelimizde alacağımız kahvaltıdan sonra otelden ayrılıp panoramik Nice turumuzu yapıyoruz. Kanallar şehri Venedik’e hareket etmeden ünlü bir parfüm markasının fabrikasına gidip çiçekten şişenin içine girinceye kadar bir esansın hangi yollardan geçtiğini, Isparta’mızın güllerinin neden dünyaca ünlü olduğu gibi çok enteresan anlatıma tanık olacaksınız. Gezimizin sonunda yolumuz üzerindeki bir doğa harikası Garda Gölü ve Sirmione’yi de programımıza aldık. Yat Limanı Ortaçağ kalesi, pizzacıları ve makarnacıları ile ünlü bu tatil beldesindeki gezimizin sonunda Verona’ya hareket ediyoruz. Konaklama otelimizde.

https://www.bestwestern.com/en_US/book/hotels-in-san-giovanni-lupatoto/best-western-ctc-hotel-verona/propertyCode.98326.html



7 Gün: 30 TEMMUZ SALI 2019

Sabah vakitlice kahvaltımızı aldıktan sonra, Venedik’e hareket ediyoruz. Varışımızla dileyen misafirlerimizle iskeleden bineceğimiz Vaporetto ile – tekne ücreti gidiş-dönüş extra-tarihi Venedik şehrine hareket ediyoruz. Göreceğimiz yerler arasında Venedik' in kalbi San Marco Meydanını görüyoruz.Napolyon'un Avrupa'nın Salonu olarak nitelendirdiği San Marco Meydanı tarih boyunca kentin hukuki ve yönetsel anlamda merkezi olmasının yanısıra kente su yolu ile ulaşım sağlandığı dönemlerde tüccarlar için Venedik' e açılan kapıymış aynı zamanda. Burayı da fotoğraflandırdıktan sonra ve rehberimizden dinledikten sonra Tövbeler köprüsünü görmeye gidiyoruz. Venedik' in en ünlü köprülerinden biridir. Adının ilginçliği ile dikkat çeken bu köprünün hikayesi eski zamanlarda mahkum edilen kişilerin duruşma ardından bu köprüden geçilerek hapse girmesine dayanır. Bir sonraki durağımız İtalya' daki büyük kanal üzerindeki dört köprüden biri olan Rialto Köprüsü oluyor. En önemli tarihi yapılarından biridir burasıda. Sonrasında harita kullanımına bile müsade etmeyen labirent tipi dapdar sokakları, kanallara açılan çıkmazları, her adımda karşınıza çıkan muhteşem manzara noktaları, balkonlu evleri ve daha sayılabilecek birçok özelliği ile herkesin ilgisini çekebilecek Labirent sokakları geziyoruz. Ve tabiiki sonrasında Venedik deyince ilk akla gelen Gondolları görüyoruz. Dileyen misafirlerimiz gondollar ile her köşesinde romantizmi bulabileceğimiz bu şehri birde gondolla gezebilirler. (extra)Gezimizin sonunda konaklamak üzere otelimize geçiyoruz.

https://www.bestwestern.com/en_US/book/hotels-in-san-giovanni-lupatoto/best-western-ctc-hotel-verona/propertyCode.98326.html



8 Gün: 31 TEMMUZ ÇARŞAMBA 2019

Sabah erken saatlerde otelimizden ayrılıp Ancona’ya gidiyoruz. Yolda gemi saatinin ve yol şartlarının uygunluğuna göre dünyanın 3.En küçük ülkesine, San Marino’ya  gidebiliriz. Gelir vergisinin olmaması dolayısıyla tam bir freeshop olan bu ülkede marka saatler, deri ürünleri  uygun fiyatlara bulabilirsiniz. San Marino' dan kısaca bahsetmek gerekirse eğer; ülke nufusunun çoğunluğu bankacılık ve turizmden gelir sağlamaktadır.Ülkede havalimanı ve tren istasyonu bulunmamaktadır. Ulaşım yalnızca karayolu ile sağlanmaktadır. San Marino' nun tepesine teleferik ile ulaşım sağlanabilir. Burada bulunan 3 kale ülkenin simgelerindendir. Ülkenin ünlü sembollerinden biri de bu kalelerde üretilen çikolata ve keklerdir. Geri kalan bilgileri turda rehberimizden detaylı olarak aldıktan sonra ve alışverişlerimizi tamamladıktan sonra; öğle saatlerinde gemiye binip Yunanistanın Egumenitsa şehrine hareket ediyoruz. Konaklama gemide pulmanda. (MİNOAN LİNES)



9 Gün: 01 AĞUSTOS PERŞEMBE 2019

Sabah Egumenitsa’dan ayrılıp Yanya üzeri Kavala’ya varıyor yemek molamızın ardından, İpsala Gümrük kapısına oradan da Gelibolu – Çanakkale – İzmir üzerinden Kuşadası’na doğru hareket ediyoruz. 01 Ağustos Perşembe sabaha karşı Kuşadası'na varıyor ve bir başka KUŞADASI TOURS organizasyonunda buluşmak dileğiyle ayrılıyoruz.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Gidiş - geliş ulaşım ve tüm çevre gezileri
  • 4 Yıldızlı otellerde 5 gece konaklama
  • Otellerde 5 adet kahvaltı 
  • Igoumenitsa - Bari Anek Line gemisinde pulman koltuk
  • Ancona - Igoumenitsa MINOAN gemisinde pulman koltuk
  • Kalınan otellerde İtalya devletinin tahsil ettiği kişiye ait turizm vergileri.
  • Tüm şehirlerin giriş ücretleri ( Chek Point )
  • Türkçe rehberlik hizmetleri
  • Gerekli yerlerde yerel rehber
  • Tüm otopark, otoban ücretleri
  • Seyahat Sigortası
  • Araç içi ikramlar


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Müze ve ören yeri giriş ücretleri
  • Otellerdeki sabah kahvaltıları dışındaki tüm yemekler
  • Gece gemi yolculuğunun ertesi günü alınacak olan kahvaltı (Anek Lines) ve dönüşteki gemide alınacak olan akşam yemeği (Minoan )
  • Igoumenitsa - Bari gemide iki kişilik iç kabin kişi başı fiyat farkı 40 Euro
  • Ancona - Igoumenitda gemide iki kişilik iç kabin kişi başı farkı 50 Euro
  • 15 TL. Devletin tahsil ettiği yurtdışı çıkış harç pulu
  • 69 yaş üstü ve misafirlerimizin sigorta bedeli 25 Euro dur.
  • Tüm extra harcamalar.
  • Venedik’ de ;tarihi Venedik’e geçişte kullanılacak Vaporetta gidiş-dönüş biletleri,isteğe bağlı Venedik’de Murano turu ücreti.
  • Schengen Vizesi bedeli 120 €. Yeşil pasaportu olan misafirlerimiz vizeden muaftır.
  • İsteğe bağlı 


Kalkış Yerleri
    Notlar
    1. Konsolosluk vize vermeme hakkına sahiptir gerekli gördüğü takdirde . Vize alınamaması , vizenin tur başlangıç tarihinden sonra gelmesi gibi durumlarda KUŞADASI TOURS'un hiçbir sorumluluğu yoktur.
    2. Hehangi bir nedenden vize alınamaması durumunda vize , sigorta ve tur ücreti iadesi yapılmaz 
    3. Pasaportlarında KKTC damgası var ise Yunanistan makamları yolcunun Yunanistan'a ait bir şehrine giriş yapmalarına izin vermemektedir.
    4. Shengen vizesi alacak olan misafirlerimizin vize başvurusundan önce ücretin tamamını ödemesi gerekmektedir.Konsolosluğa otel + ulaşım + tur paket faturasını ibra edebilmek amacıyla
    5. Tura katılacak misafirlerimizin pasaport bitiş sürelerinin tur bitiş tarihinden önce minimum 6 aylık süresi olmalıdır
    6. Ülke kapı gümrüklerinde gümrük müdürünün veya polis memurunun kişiyi kabul etmeme durumundan KUŞADASI TOURS sorumlu değildir
    7. Seyahat güzergahında bulunan bölgelerde herhangi bir olağanüstü durumdan dolayı otoriteler tarafından izin verilmeyen bölgelere gidilemeyebilir. Bundan KUŞADASI TOURS sorumlu değildir.
    8. 18 yaş altı çocukların anne ve babası veya bir tanesi yanında yoksa tur boyunca muvaffakatnamelerinin yanınada olamsı gerekmektedir.
    9. Otellerde 3 kişilik odalarda 3 tek yatak olabileceği gibi 3.cü yatağın açma - kapama yatak şeklinde olma ihtimali de vardır. Misafirlerimiz 3 kişilik oda alırken bunu ve oda oda sıkışıklığını kabul etmiş demektir.
    10. Tüm misafirlerimiz tura başlangış anında alındıkları noktalarda tur bitiminde indirme yapılacaktır.Dönüş güzergahında misafirlerimiz alındıkları nokta haricinde başka bir noktada indirme yapılamayacaktır.
    11. Tüm  yolculuk boyunca Emniyet Kemeri takma zorunluluğu vardır. Kurallara uyulmaması halinde KUŞADASI TOURS'un herhangi bir sorumluluğu yoktur. Kesilen ceza kişiye aittir 
    12. Turlarımızda koltuk numarası rezervasyon sırasına göre ve rezervasyon esnasında verilmektedir. Tur boyunca koltuk kaydırma sistemimiz bulunmamaktadır.
    13. Araç içi ikramlarımız yol durumuna göre dağıtılmaktadır. Virajlı ve zorlu yollarda o gün için ikram yapılamayabilir
    14. Yurtdışı turlarımızda su ikramı kişiye günde 0.5 lt. şeklindedir.
    15. Tur boyunca yanınızda hava şartlerina göre bir ceket , şemsiye , şarj aleti , fotoğraf makinesi , ilaç vb. gibi heran ihtiyacınız olacak olan eşyalarınızı küçük bir çanta ile araç içine almanızı rica ederiz. Valizlerimiz sabah bagaja yerleştikden sonra bri daha akşam otelde indirilecektir. 
    16. Tur boyunca yanınıza rahat ayakkabı ve kıyafetler almanızı tavsiye ederiz
    17. Turun gerçekleşmesi için yeterli katılımcı sağlanmadığı takdirde KUŞADASI TOURS turu iptal etme hakkına sahiptir. Böyle bir durumda tüm ödeme yapmış olan misafirlerimize ödedikleri ücret , ödeme yapıldığı şekilde iade edilecektir
    18. Tur bedelini kredi kartı ile yapmış olan misafirlerimiz kendi istekleri ile tur başlangıcından belli bir süre önce yapacakları iptallerinde para iadesi yapılacağı zaman bankanın kurumumuzdan kesmiş olduğu komisyon oranı düşülüp o şekilde iade yapılacaktır.

    İptal Şartları

     HİZMET REZERVASYON/ SATIŞ SÖZLEŞMESİ

    1- TARAFLAR

    İşbu Sözleşme, ASTA SEYAHAT ACENTECİLİĞİ TURİZM DANIŞMANLIK İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.(Bundan böyle KUŞADASI TOURS olarak anılacaktır.) ile hizmeti satın alan MÜŞTERİ arasında akdedilmiştir.

    2- KONU

    İşbu Sözleşme, sözleşme'nin eki ve ayrılmaz parçası olan Voucher, Tur Programı ve Alındı Belgesi'nde belirtilen hizmetleri kapsar.

    3-GENEL HÜKÜMLER

    MÜŞTERİ, işbu Sözleşme konusu hizmetin nitelikleri, satış bedeli ve ödeme şekli ile ifaya ilişkin ön bilgiler içeren broşürü okuyup bilgi sahibi olduğunu; yurtdışı konaklamalarında pasaportunu, geçerli vizesini ve nüfus cüzdanını, Kıbrıs turlarında ise nüfus cüzdanını yanında bulunduracağını, pasaport ile ilgili herhangi bir muamele eksikliğinden veya MÜŞTERİ'nin kendinden kaynaklanan kişisel nedenlerle (vergi borcu, vize eksikliği, , konsolosluktan ret gelmesi, herhangi bir devlet kurumunun izin vermemesi vb.) çıkışının engellenmesi veya Türkiye'den çıkış yapılan ülkede pasaport, vize ve benzeri muamele eksiklikleri ve/veya aykırılıkları nedeniyle ülkeye girişin engellenmesi durumunda KUŞADASI  TOURS'un hukuki ve/veya cezai hiçbir sorumluluğu doğmayacağını ve vize çıkmaması durumunda ücret iadesinin olmayacağını; bagaj ve içeriği ile ilgili her türlü sorumluluğun kendisine ait olduğunu; MÜŞTERİ yanında bulunan eşyaları takip ve kontrol etmekle yükümlü olduğunu, tur esnasında kaybolan, hırsızlık konusu olan, zayi olan eşyalardan KUŞADASI TOURS'un veya çalışanlarının hukuki ve/veya cezai hiçbir sorumluluğunun bulunmadığını, belirtilen nedenlerle KUŞADASI TOURS'a ve/veya KUŞADASI TOURS çalışanlarına karşı talepte bulunmayacağını; işbu Sözleşme'nin imzası ile konaklayacağı tesisin ve seyahat edeceği aracın tabi olduğu yasa ve teamüllere uymakla yükümlü olduğunu; rehber, tesis, acente ve ulaşım aracı yetkililerince satın alınan hizmetle ilgili olarak bildirilen kurallara uyacağını, üçüncü kişilerin can ve mal güvenliğini tehlikeye atmayacağını, aksi halde KUŞADASI TOURS'un Sözleşme konusu hizmeti ifa etmeyeceğini ve bu nedenle MÜŞTERİ'nin iade hakkının bulunmadığını; MÜŞTERİ'nin işbu Sözleşme konusu Paket Tur kapsamı dışında alacağı ekstra yiyecek-içecek, kişisel harcamalar ve program dışı tüm mal ve hizmetlerin bedelinin kendisi tarafından ödeneceğini; ifa edilen hizmetin ayıplı olduğundan bahisle hizmeti kullanmayı sonlandırması halinde işbirliği yapma ve özenli davranma borcu gereği KUŞADASI TOURS yetkilisine ve konakladığı otele sona erme sebeplerini yazılı olarak bildireceğini, aksi halde hizmeti alıp kullanmış addolunacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. Sözleşmede imzası bulunmayan ancak sözleşmeye konu hizmete katılan tüketici(ler), kendi adlarına kayıt yaptırmakla görevlendirdikleri tüketici(ler)in bu sözleşmeyi okuyup imzalaması ile sözleşme hükümlerini kabul ve taahhüt etmiş sayılırlar. KUŞADASI TOURS, broşürde belirtilen bilgiler ile işbu Sözleşme'de düzenlenen hususların paralel olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder. KUŞADASI TOURS'un Sözleşme'yi kısmen veya tamamen ihlal etmesi halinde ödenecek tazminatın hesaplanmasında TÜRSAB KÜTAHYA ÇİZELGESİ maddeleri uygulanır. KUŞADASI TOURS'un ağır kusurundan kaynaklanan bagaj kaybı ve hasarı durumlarında; MÜŞTERİ'nin KUŞADASI TOURS'a kayıp veya hasar tutanağı düzenlettirmesi koşuluyla, bagajın içinde bulunan eşyaların maddi ve manevi değeri ile sair vasıflı özellikleri gözetilmeksizin, hizmet bedeli içinde ulaşıma isabet eden kısmının ½'si, kaybolan eşya ve valizin maddi ve manevi tazminatı olarak KUŞADASI TOURS tarafından MÜŞTERİ'ye ödenir. KUŞADASI TOURS, kendisine yazılı olarak kıymetleriyle birlikte deklare edilerek teslim edilmiş eşyanın kaybolmasından, çalınmasından veya hasarından en çok ulaşım bedeli kadar sorumludur. KUŞADASI TOURS, hizmetin başlamasından sonra oluşan mücbir sebep hali ya da MÜŞTERİ'nin veya üçüncü kişinin sorumlu olduğu ya da hava/kara taşıyıcısının kusur veya ihmalinden kaynaklanan haller dışında, işbu sözleşme kapsamındaki hizmeti aksatan her türlü sebepten sorumludur. KUŞADASI TOURS sorumluluğu dâhilindeki hallerde, MÜŞTERİ aleyhine olan değişiklikleri TÜRSAB KÜTAHYA ÇİZELGESİ hükümleri uyarınca, MÜŞTERİ'ye bedel iadesi veya ikame hizmet sunumu şeklinde tazmin edebilir. Ek veya ikame hizmetlerin, MÜŞTERİ tarafından alınıp kullanılmış veya tüketilmiş olması MÜŞTERİ'nin bedel iadesi ve tazminat haklarını ortadan kaldırır.

    4.HİZMET BEDELİ VE CAYMA HAKKI

    Sözleşme bedeline Rezervasyon Belgesi'nde (Bundan böyle Voucher şeklinde anılacaktır.) belirtilen tüm hizmetler dâhildir. Bunlar haricindeki hizmetler ekstra ücrete tabiidir. Kayıt anında yurtdışı hizmet bedelinin en az %35'i, bakiyenin ise hizmetin başlamasından en geç 20 gün önce ödenmesi gerekmektedir. Anılan süreler içinde belirtilen ödemelerin gerçekleştirilememesi halinde yapılan rezervasyon iptal edilerek hizmet bedelinin %35'i cayma tazminatı olarak MÜŞTERİ'ye fatura edilir. Kayıt anında yurtiçi hizmet bedelinin en az %35'i, bakiyenin ise satış tarihinden itibaren 7 iş günü içerisinde, otele giriş tarihi 7 gün ve daha az ise rezervasyon anında ödenmesi gerekmektedir. Anılan süreler içerisinde belirtilen ödemelerin gerçekleştirilmemesi halinde yapılan rezervasyon iptal edilerek bedelin %35'i cayma tazminatı olarak MÜŞTERİ'ye fatura edilir. Erken rezervasyon yoluyla hizmet satın alan MÜŞTERİ, hizmet bedelinin tamamını rezervasyon tarihinde ödemekle yükümlüdür. Özel ürün ve hizmetlerde bakiyenin, hizmetin başlamasından en geç 60 gün önce ödenmesi gerekmektedir. Anılan süreler içerisinde belirtilen ödemenin gerçekleştirilmemesi halinde yapılan rezervasyon iptal edilerek hizmet bedelinin %35'i cayma tazminatı olarak MÜŞTERİ'ye fatura edilir.

    İşbu sözleşmenin konusu, ACENTE'nin TÜKETİCİ'ye internet sitesinden elektronik ortamda satışını yaptığı, aşağıda nitelikleri ve satış fiyatı belirtilen hizmetin satışı ve ifası ile ilgili olarak 4077 Sayılı TÜKETİCİ'nin Korunması Hakkında Kanun - Mesafeli Sözleşmeleri Uygulama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik hükümleri gereğince tarafların hak ve yükümlülüklerini kapsamaktadır. TÜKETİCİ, sözleşme konusu ürünün hizmetin nitelikleri, satış fiyatı ve ödeme şekli ile ifaya ilişkin tüm ön bilgileri okuyup bilgi sahibi olduğunu ve elektronik ortamda gerekli teyidi verdiğini beyan eder. ACENTE, sözleşme konusu hizmetin ayıplı olması nedeniyle TÜKETİCİ'ye karşı sorumludur.

    Sözleşme konusu işin iflasından sonra MÜŞTERİ'nin Sözleşme bedelini ödemek için kullandığı kredi kartının KUŞADASI TOURS'un kusurundan kaynaklanmayan bir şekilde yetkisiz kişilerce haksız ve hukuka aykırı olarak kullanılması iddiası ile ilgili banka veya finans kuruluşunun hizmet bedelini KUŞADASI TOURS'a ödememesi halinde MÜŞTERİ, itiraz edilen hizmet bedelinden ve her türlü zarardan rezervasyon tarihinden itibaren işleyecek yasal faizi ile birlikte sorumlu olacaktır.

    5.MÜCBİR SEBEP, FESİH VE DEVİR

    KUŞADASI TOURS'un Sözleşme'yi haksız olarak feshetmesi halinde KUŞADASI TOURS, MÜŞTERİ'nin o güne kadar yaptığı tüm ödemeleri MÜŞTERİ'ye iade eder.

    Sözleşme'nin feshi, kayıt edilen müşteri sayısının Paket Turun düzenlenmesi için gerekli olan sayıya ulaşmaması, KUŞADASI TOURS her türlü özeni göstermiş olmasına rağmen hizmetin başlamasına veya devamına engel teşkil eden, olumsuz hava koşulları, yol engeli, grev, terör, sis, savaş ihtimali, öngörülemez teknik hususlar kara, hava ve deniz taşıyıcılarından kaynaklanan sebepler vb. mücbir sebeplerden ötürü Sözleşme'nin KUŞADASI TOURS tarafından feshi halinde MÜŞTERİ'nin tazminat hakkı doğmaz.

    MÜŞTERİ'nin (özel ürünler hariç olmak üzere) Sözleşme'yi hizmetin başlamasından 15 gün öncesine kadar feshetmesi halinde, ödediği bedelin tamamı kendisine iade edilir.

    MÜŞTERİ, hizmetin başlamasından 15-7 gün evvel sözleşmeyi iptal etmesi halinde gezi bedelinin %35'ini, 7 günden az bir süre kala ise tamamını KUŞADASI TOURS'a ödemeyi kabul, beyan ve taahhüt eder. MÜŞTERİ tarafından yapılan tarih değişikliği talepleri fesih hükmünde olmakla, yukarıda belirtilen süreler dikkate alınarak yazılı olarak bildirilecektir.

    MÜŞTERİ'nin erken rezervasyon gibi özel ürünlerde, Sözleşme'yi hizmetin başlamasından 60 gün öncesine kadar feshetmesi halinde, MÜŞTERİ'ye o ana kadar ödediği ücretin tamamı iade edilir. MÜŞTERİ, Sözleşme'yi 59-31 gün öncesine kadar feshederse hizmet bedelinin %25'ini, 30-15 gün öncesine kadar feshederse %50'sini, 14-7 gün öncesine kadar feshederse %75'ini, 7 günden az bir süre kala feshederse tamamını KUŞADASI TOURS'a ödemeyi kabul, beyan ve taahhüt eder.

    MÜŞTERİ'nin kendisi veya birinci derece akrabalarının rezervasyon anında var olmayan 10 günlük mutat iştigaline engel olan rahatsızlıkları veya ölümlerini tam teşekküllü T.C. devlet hastanelerinden alınacak resmi kurul raporu ile hizmetin başlamasından önce yazılı ibrazı, bu maddenin istisnasıdır.

    MÜŞTERİ, hizmetin başlamasından 7 gün öncesine kadar hizmeti istediği kişiye devredebilir. Devralan bakiye ve devir sebebi ile doğan tüm masraflardan devreden ile beraber sorumludur. MÜŞTERİ, tüm fesih/devir taleplerini hizmetin başlangıcından evvel KUŞADASI TOURS'a yazılı olarak sunmakla yükümlüdür.

    MÜŞTERİ'nin başlangıcını kaçırdığı hizmete iştirak edeceğini yazılı olarak bildirmemesi durumunda KUŞADASI TOURS, MÜŞTERİ adına yapılmış tüm rezervasyon ve hizmetleri, 24 saat sonra iptal etme ve Sözleşme'yi feshetme hakkına sahiptir. Bu gibi durumlarda MÜŞTERİ'ye herhangi bir ücret iadesi yapılmaz. MÜŞTERİ, hizmet başlangıcından itibaren 24 saat içinde hizmete tekrar iştirak edeceğini bildirir ise, ulaşıma ait hizmet bedellerinden kaynaklanan fark bedelleri MÜŞTERİ tarafından ödenecektir.

    KUŞADASI TOURS, MÜŞTERİ'ye bildirmek kaydıyla ilan ettiği veya kayıt aldığı turları hizmetin başlamasından evvel kısmen veya tamamen iptal edebilir. Aynı sürede veya hizmet sırasında KUŞADASI TOURS hizmet kapsamındaki otel isimlerini, ulaşım araçları ile bunların hareket yerlerini programda belirtilmiş ve gezilecek yer olarak gösterilmiş yerlerin ziyaret sıralarını değiştirebilir. MÜŞTERİ, bu değişiklik ve iptalleri haklı nedenlerle kabul etmediği takdirde rezervasyonunu iptal edip tüketilmeyen hizmet bedelini iade alma hakkına sahiptir.

    6.-SAİR HÜKÜMLER

    Hizmetin Paket Tur olması halinde, Paket Turun eksik ya da hiç verilmemesi halleri 1618 sayılı Yasa'nın 12. Maddesi gereğince sigorta ile teminat altına alınmıştır. Teminat kapsamı, Paket Tur bedeli kadardır. MÜŞTERİ, dilerse masrafı kendisine ait olmak üzere Paket Tur ve/veya konaklama hizmeti başlamadan evvel, kaza ve hastalık halinde çıkış noktasına dönüş masrafları ile her türlü kazadan doğan zarar ile tedavi masraflarını sigortalatabilir.

    İşbu Sözleşme'nin bir veya birden fazla maddesinin herhangi bir nedenle geçersiz sayılması halinde, Sözleşme'nin diğer hükümleri bu geçersizlikten etkilenmeyecek ve yürürlükte kalacaktır.

    MÜŞTERİ, ASTA SEYAHAT ACENTECİLİĞİ TURİZM DANIŞMANLIK İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ.'nin işletmekte olduğu markalar ve tedarikçileri ve işbirliği içerisinde olduğu kuruluşlara ilişkin hizmet, reklam, ilan, kampanya ve faaliyetleri hakkında; tarafına bilgilendirme yapılmasına onay vermektedir. MÜŞTERİ, verdiği onayı isteyeceği herhangi bir kanaldan iptal etmek isterse KUŞADASI TOURS bilgilendirmeyi sonlandıracağını taahhüt eder.

    İşbu Sözleşme'nin ifasından doğan her türlü uyuşmazlıkta Türk Hukuku uygulanacak ve İstanbul Anadolu Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkili olacaktır.

    Altı (6) madde üç (3) sayfadan ibaret işbu Sözleşme taraflarca detaylı olarak müzakere edilerek iki (2) nüsha halinde imzalanmış olup, imza tarihinde yürürlüğe girecektir.

    ASTA SEYAHAT ACENTECİLİĞİ TURİZM DANIŞMANLIK İÇ VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ

    https://kusadasitours.com.tr/tur-345-italya---guney-fransa-turu.html

    Türkmen Mah. Günhan Arın Bulvarı No:38/C KUŞADASI/ AYDIN
    02566141282 - 05395144898


    Bu çıktı 25.04.2024 02:27 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.