Çeşme ve Köyleri Tur Programı

SIĞACIK - ÇEŞME KÖYLERİ - ÇEŞME - ALAÇATI

BARBAROS KÖYÜ'nde ...KONUŞAN KUKLALAR

GERMİYAN KÖYÜNDE... MUHTEŞEM DUVAR BOYALARI

ÇEŞME...KUMRUSU ve KALESİ

ALAÇATI...BEGONVİLLER ile süslü ARNAVUT KALDIRIMLI SOKAKLARI

 

 

NO TUR TARİHİ
1- 20 Ağustos 2023 Pazar
2- 30 Ağustos 2023 Çarşamba
3- 10 Eylül 2023 Pazar
4- 24 Eylül 2023 Pazar
5- 08 Ekim 2023 Pazar
6- 22 Ekim 2023 Pazar
7- 29 Ekim 2023 Pazar (Cumhuriyet Bayramı)
8- 12 Kasım 2023 Pazar
9- 19 Kasım 2023 Pazar
10- 26 Kasım 2023 Pazar

 

Kalkış Yerleri: Kuşadası çıkışlı , Söke çıkışlı ,
PROGRAM
Sığacık Pazarı - Barbaros Köyü - Germiyan Köyü - Çeşme - Alaçatı

Sabah saat 07:00'da Söke Tariş Market önünden hareket ederek siz değerli misafirlerimizi toplama noktalarımız olan  Söke Yenikent önü , Yaylaköy, Kuşadası AVM önü,Ömer Tatil Köyü önü, Koçtaş önü ve saat 07:30'da Kuşadası Egemed Tıp Merkezi önünden alarak Özdere - Gümüldür - Seferihisar yol güzergahını takip ederek Sığacık'a doğru hareket ediyoruz. Birçok diziye ev sahipliği yapmış olan şirin sahil kasabası Sığacık'da pazarından alacağımız  ev yapımı ürünlerle dilediğimiz yerde yapacağımız kahvaltımızın ardından pazardan alışverişlerimizi yapıp daracık sokaklarımızda gezip bol bol fotoğraf çekimlerimizi yaptıkdan sonra aracımızla buluşup kuklalar diyarı olan Barbaros Köyüne hareket ediyoruz. Burada Emek Kültür ve Sanat Evini gezip , sokaklarda kuklalar ile muhabbet edip keyifle gezeceğimiz köyümüzden ayrılarak Germiyan Köyüne hareket ediyoruz.Köy evlerinin duvarlarını boyayarak köylerini turizme kazandıran köylülerin yapmış oldukları ürünlerden alıp kahvelerimizi içtikden sonra Çeşme merkeze hareket ediyoruz. Meşhur Çeşme kumrusunun tadına baktıkdan sonra dileyen misafirlerimiz rehberimiz eşliğinde Çeşme Kalesini gezebilir veya çarşılarında serbest zaman geçirebilirler. Rehberimizin verdiği sürede toplanıp Alaçatıya doğru hareket ediyoruz. Begonvillerle ve rengarenk çiöeklerle , rengarenk masa ve sandalyelerle süslü arnavut kaldırımlı ALAÇATI sokaklarında gezindikten sonra dönüş yolculuğumuza başlıyoruz ve önce Söke sonra Kuşadası misafirlerimizi aldığımız noktalarda bırakarak bir daha ki KUŞADASI TOURS seyahatinde buluşmak üzere iyi dileklerimiz ile ayrılıyoruz.

**Cumartesi günleri Sığacık Pazarı yasaklardan dolayı şuan için kurulamamaktadır. Yasaklar kalktığında Pazar günleri tekrar kurulmaya başlayacaktır.

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Gidiş - geliş ulaşım ve tüm çevre gezileri
  • Tüm otoban ve otopark ücretleri
  • Rehberlik
  • Araç içi ikramlar


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Tüm yemekler
  • Müze ve ören yeri giriş ücretleri


Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Erken rezervasyon bitim tarihinden sonraki kayıtlarda erken rezervasyon fiyatı uygulanmaz
    • Tüm misafirlerimiz turumuzun bitiminde alınma noktalarına bırakılacaktır. Lütfen farklı noktalarda inmek için teklifde bulunmamanızı rica eder ve bu anlayışınız için teşekkür ederiz.
    • Tüm turumuz boyunca seyir halindeyken araç içinde EMNİYET KEMERİ takma zorunluluğu vardır. Bu kurala uymayan misafirlerimiz trafik kontrolü sırasında herhangi bir cezai işlemde kesilen ceza kişiye aittir .
    • Hava şartları , toprak kayması , vb. gibi olağanüstü durumlardan dolayı otele geç giriş yapılması durumunda KUŞADASI TOURS sorumlu değildir
    • Yukarıda belirtilen olağanüstü durumlar yüzünden meydana gelen programdaki yere gidilemem durumlarından acentemiz sorumlu değildir
    • Turlarımız kişi sayısına uygun araçlarla yola çıkacaktır
    • Yeterli sayıda katılım olmadığı takdirde KUŞADASI TOURS turu iptal etme hakkına sahiptir . Böyle bir durumda alınan ödemeler , alınma şekillerine göre iade yapılacaktır.
    • Günübirlik Turlarda ödeme NAKİT olarak alınmaktadır
    • Kredi kartı ile tek çekim olarak yapılan tur ödemelerinde misafirimizden kaynaklanan herhangi bir iptal durumunda para iadesi bankaya ödenen komisyon oranı düşülerek iade yapılacaktır

    İptal Şartları
    https://kusadasitours.com.tr/tur-329-cesme-ve-koyleri.html

    Türkmen Mah. Günhan Arın Bulvarı No:38/C KUŞADASI/ AYDIN
    02566141282 - 05395144898


    Bu çıktı 29.03.2024 19:01 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.