LAVANTA HASATI... Tur Programı

LAVANTA HASATI

2 GÜN - 1 GECE

5* BARİDA HOTELDE KONAKLAMA FARKI İLE...

Kalkış Yerleri: KUŞADASI EGE MED ÖNÜ, SÖKE REN GARI ÖNÜ
PROGRAM
1 Gün: 08 HAZİRAN 2019 Cumartesi

Cumartesi günü sabahı saat 05:00 de Kuşadası Saydam Poliklinik önü, 05:30 da Söke tren garı önünden hareket ediyoruz. Yolda alacağımız sabah kahvaltısının ardından Kaklık Mağarasında gidiyoruz. İçerisinde bol miktarda termal su bulunan mağarayı görüyoruz ve rehberimizden bilgi alıyoruz. Berrak , renksiz ve kükürt kokulu olan bu su bazı cilt hastalıklarına iyi geldiği bilinmektedir. Ardından Isparta' nın lavanta tarlaları ile son zamanlarda ünlü olan Kuyucak Köyüne gidiyoruz.Burada yerel halk ile konuşup, teyzelerin tezgahlarından lavantalı ürünlerin alışverişlerini yapıyoruz.Her yer lavanta kokulu tarlaların arasında dolaşarak serbest zaman alıyoruz.Sonrasında Türkiye' nin en büyük tatlı su gölü olan Eğirdir Gölüne gidiyoruz. Türkiye'nin 4. büyük doğa harikası olan bu göl, günün değişik zamanlarında farklı renkler alıyor...Gün batımında seyirine doyum olmayan, etrafı elma ve şeftali bahçeleri ile çevrili olan bu gölün etrafında zaman geçirdikten sonra Isparta merkeze doğru yola çıkıyoruz. Isparta şehir merkezinde gül sabunlarımızı , gül kokulu tespihlerimizi , gülsuyumuzu , lokumlarımızı aldıktan sonra akşam yemeği ve konaklama için otelimize yerleşiyoruz. Isparta BARİDA OTEL  www.baridahotels.com



2 Gün: 09 HAZİRAN 2019 Pazar

Sabah otelimizde alacağımız sabah kahvaltımızın ardından orijinal yapı taşlarının neredeyse tamamının bulunabildiği anıtsal yapıları ile son derece iyi korunmuş olan SAGALASOSS Antik Kenti’ne gidiyoruz. Burayı rehberimiz eşliğinde gezdikten , fotoğraf çekimlerimizi yaptıktan sonra öğle yemeğimizi almak üzere Burdur' a doğru yola çıkıyoruz. Öğle yemeğimizi aldıktan sonra Burdur Arkeoloji Müzesine gidiyoruz. Osmanlı Pirkulzade Kütüphanesinin mimarisinden esinlenerek yapılan bu müzeyi gezerek rehberimizden bilgi aldıktan sonra ’’ Türkiye’nin MALDİVLERİ ‘’ olarak adlandırılan SALDA GÖLÜ’ne hareket ediyoruz. Türkiye’nin en derin …..en berrak …..en temiz göllerinden biri olan bu gölümüzün kenarında alacağımız yemek molamızın ardından dönüş yolculuğumuza başlıyoruz.



DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Gidiş - geliş ulaşım ve tüm çevre gezileri
  • 1 gece 5* Barida Hotel Konaklaması
  • Otelde alınacak sabah kahvaltısı ve akşam yemeği
  • Tüm otoban ve otoprak ücretleri
  • Rehberlik
  • Araç içi ikramlar
  • Seyahat Sigortası


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Yolda alınacak kahvaltı ve otel dışında alınacak tüm yiyecek ve içecekler
  • Müze ve ören yeri giriş ücretleri


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://kusadasitours.com.tr/tur-326-lavanta-hasati.html

    Türkmen Mah. Günhan Arın Bulvarı No:38/C KUŞADASI/ AYDIN
    02566141282 - 05395144898


    Bu çıktı 26.04.2024 11:26 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.