Bayındır Çiçek Festivali Tur Programı

MİSSSS KOKULU  ve RENGERANK FESTİVAL 

BAYINDIR ÇİÇEK FESTİVALİ 

Tire de Keçe dokuma Tezgahları ve Tire Köftesi 

Değirmen Restaurant ortancalar içerisinde kahve Zamanı

 

NO TUR TARİH
1- 05 Mayıs 2023 Cuma
2- 06 Mayıs 2023 Cumartesi
3- 07 Mayıs 2023 Pazar

 

Kalkış Yerleri: 07:00 Kuşadası Egemed Polikliniği , 07:30 Söke Tren Garı , 08:15 Selçuk Belediyesi önü
PROGRAM
Bayındır Çiçek Festivali - Tire

Sabah , 07:00 Kuşadası Candan Tarhan Bulvarında bulunan Yörük Fırını Karışından , 07:30 Söke tren garı , 08:15 Selçuk Belediyesi önünden siz misafirlerimizi aldıktan sonra yol üzerinde Rehberimizin önereceği bir yerde kahvaltı molamızı aldıktan sonra Bayındır'a doğru ilerliyoruz. Rengarenk ve mis kokulu bir Bayındır bizi bekliyor olacak. Muhteşem renk cümbüşünde , seralardan gelmiş olan harika çiçekler arasında dolaşırken hangisini alacağımızı şaşıracağız. Fiyatları da oldukça uygun olan çiçeklerden bolca alışverişlerimizi yapıp ve bu güzelliklerin içerinde fotoğraf çekimlerimizi de tamamladıktan sonra , Bayındır'dan ayrılarak Tire'ye ulaşıyoruz. 

Türkiye’ nin en güzel ilk on kasabası arasında yer alan Tire’ ye gidiyoruz. İlçede hemen her ev urgan imalathanesidir ve insanlar geçimini bu yaptıkları urganları satarak sağlarlar Tire şehir merkezinde bulunan ünlü İslam alimlerinden İbn-i Melek’in türbesine çevirerek, buradaki ziyaretimizi gerçekleştirip, ardından Tire Kent Müzesi’ni gezmek için Tire sokaklarında ilerliyoruz. Önceki yıllarda Tire’de yapılmış, hayatın bir parçası olan el sanatlarının sergilendiği müzeyi, doyasıya geziyoruz. Keçe yapımı hakkında detaylı bilgi aldıktan sonra da , meşhur Tire köftesinden oluşan öğle yemeğimizi alıp , peynir , Tire köftesi vb. alışverişlerimizi de yaptıkdan sonra dönüş yolumuza başlıyoruz. Dönüş yolumuzda cennetten bir başka köşe olan Değirmen Restaurant'a , giriyoruz. Değirmen’e vardığımızda ortancalar, çeşit çeşit orkideler ile çevrili, ceviz ağaçlarıyla bir ortamda kahvelerimizi içip günün yorgunluğunu üzerimizden attıkdan sonra , Söke ve Kuşadası'na doğru ilerliyoruz. Kuşadası'na varışımızda iyi dileklerimizle bir daha ki KUŞADASI TOURS seyahatinde buluşmak üzere ayrılıyoruz.

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Gidiş - geliş ulaşım ve tüm çevre gezileri
  • Rehberlik
  • Tüm otoban ve otopark ücretleri


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Tüm yiyecek ve içecekler
  • Müze ve ören yeri giriş ücretleri


Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://kusadasitours.com.tr/tur-319-bayindir-cicek-festivali.html

    Türkmen Mah. Günhan Arın Bulvarı No:38/C KUŞADASI/ AYDIN
    02566141282 - 05395144898


    Bu çıktı 03.05.2024 08:32 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.