FOÇA & ALİBEY ADASI & ŞEYTAN SOFRASI Tur Programı

FOÇA - ALİBEY ADASI - ŞEYTAN SOFRASI

 

Kalkış Yerleri: 06:00 Kuşadası Egemed Saydam Polikliniği , 06:30 Söke Tren Garı
PROGRAM
ESKİ FOÇA & ALİBEY ADASI & ŞEYTAN SOFRASI

Sabah 06:00 Kuşadası Candan Tarhan Bulvarında bulunan Yörük Fırını Karşısı önünden , 06:30 da Söke Tariş Market önünden siz değerli misafirlerimizi aldıktan sonra Foça'ya doğru devam ediyoruz. Eski Foça'da serbest olarak alacağımız sabah kahvaltımızın ardından Foça sokaklarını gezmeye başlıyoruz.

İzmir’in kuzeyinde Çandarlı ve İzmir Körfezi arasında, üç tarafı denizle çevrili bir yarımada üzerinde kurulmuştur. Karşısında yer alan İncir, Orak ve Fener Adaları Foça’yı doğal bir liman durumuna getirmiştir.

Phokaia’nın kuruluşu üzerine çeşitli görüşler vardır; Antik yazar Pausanias’a göre İzmir’in batsındaki Teos ve Erthrai’den gelenlerce kurulmuştur. Antik yazarlardan Herodot, Strabon ve Şam’lı Nikolaos’a göre ise, Orta Yunanistan’da Peloponnes Yarımadası’nda yaşayan Phokisliler, Anadolu’ya gelmişler ve bölgeye egemen olan Kyme kentinin verdiği izin ile Phokaia’yı kurmuşlardır.Foça'dan sonra yönümüzü Ayvalık'a çevirerek eski ismi ile Cunda adası şimdiki adı ile Alibey Adası 'na geçerek eski arnavut kaldırımlı sokaklarda gezinerek , filimlere dizilere evsahipliği yapmış evlerin arasında dolaşıp Tahsiyarhis Kilisesini de gezdikten sonra alacağımız serbest zamanda Alibey adasının keyifli balık restaurantlarından birinde alacağımız yemek molamızın ardından muhteşem gün batımını izlemek için Şeytan Sofrasına hareket ediyoruz. Burada bol bol fotoğraf çekimlerimizi yaptıkdan sonra dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. Bir dahaki KUŞADASI TOURS yolcuğunda görüşmek dileğiyle sizlerden ayrılıyoruz.

 

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Gidiş - geliş ulaşım ve tüm çevre gezileri
  • Rehberlik
  • Tüm otoban ve otopark ücretleri
  • Araç içi ikramlar


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Tüm yemekler
  • Müze ve ören yeri giriş ücretleri


Kalkış Yerleri
    Notlar
    • Turumuzda koltuk numaraları rezervasyon sırasına göre yapılmaktadır. Aracımız da hergün sıra kaydırma sistemi yoktur .
    • Erken rezervasyon bitim tarihinden sonraki kayıtlarda erken rezervasyon fiyatı uygulanmaz
    • Tüm misafirlerimiz turumuzun bitiminde alınma noktalarına bırakılacaktır. Lütfen farklı noktalarda inmek için teklifde bulunmamanızı rica eder ve bu anlayışınız için teşekkür ederiz.
    • Tüm turumuz boyunca seyir halindeyken araç içinde EMNİYET KEMERİ takma zorunluluğu vardır. Bu kurala uymayan misafirlerimiz trafik kontrolü sırasında herhangi bir cezai işlemde kesilen ceza kişiye aittir .
    • Hava şartları , toprak kayması , vb. gibi olağanüstü durumlardan dolayı otele geç giriş yapılması durumunda KUŞADASI TOURS sorumlu değildir
    • Gidilen bölgedeki otoriteler..polis..gibi resmi güvenlik görevlileri tarafından yasaklanan ve giriş yapılamayan bölgelere gidilememesinden KUŞADASI TOURS sorumlu tutulamaz
    • Yeterli sayıda katılım olmadığı takdirde KUŞADASI TOURS turu iptal etme hakkına sahiptir . Böyle bir durumda alınan ödemeler , alınma şekillerine göre iade yapılacaktır.
    • Kredi kartı ile tek çekim olarak yapılan tur ödemelerinde misafirimizden kaynaklanan herhangi bir iptal durumunda para iadesi bankaya ödenen komisyon oranı düşülerek iade yapılacaktır

    İptal Şartları
    https://kusadasitours.com.tr/tur-295-foca-alibey-adasi-seytan-sofrasi.html

    Türkmen Mah. Günhan Arın Bulvarı No:38/C KUŞADASI/ AYDIN
    02566141282 - 05395144898


    Bu çıktı 27.04.2024 01:14 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.