FOÇA TEKNE TURU Tur Programı

USTA DENİZCİ PHOKAİALILAR'ın MEMLEKETİ'nde TEKNE TURUNA NE DERSİNİZ ?

SİREN KAYALIKLARI & ATATÜRK ADASI & MARSİNAKİ KOYU & ORAK ADASI & İNCİR ADASI & FENER ADASI

Kalkış Yerleri: Kuşadası Ofis Önü 06:30 ; Söke tren garı 07:00
PROGRAM
03 Ağustos 2018 CUMA...SİREN KAYALIKLARI & ATATÜRK ADASI & MARSİNAKİ KOYU & ORAK ADASI + FENER ADASI + İNCİR ADASI

Sabah 06:30 Kuşadası Egemed Polikliniği , 07:00 Söke tren garı ve 08:00 İzmir Karşıyaka tünellerinden siz değerli misafirlerimizi aldıktan sonra alacağımız kahvaltı molamızın ardından saat 11:00 de hareket edecek olan teknemize biniyoruz. Siren Kayalıkları , Atatürk Adası , Marsinaki Koyu , Orak Adası , İncir Adası , Fener Adası gezeceğimiz noktalar. Bu noktalarda 4 noktada vereceğimiz molalarda tertemiz berrak sulara girme imkanını da bulacağız.

Siren Kayalıkları..Yunan mitolojisinde Sirenler; kayalık ve boş adalarda yaşadıklarına inanılan deniz yaratıklarıdır. Sirenler bizim karşımıza ilk kez Odysseia Destanı’nda çıkar. Sirenler; geniş kanatları olan kuş şeklinde bir vücuda ve kadın başına sahiptirler. Yüzleri ve sesleri çok güzeldir. Sürekli şarkı mırıldanırlar. Buradan geçen denizciler sirenlerin söyledikleri şarkılardan büyülenerek gemilerini bilinçsizce kayalara doğru sürmekte ve gemileri parçalanıp sirenlere yem olmaktaydılar. Biz de bu kayalıkların arasında yüzme molası alıyoruz.

ATATÜRK ADASI...Üzerinde birşey yetişmemesinden dolayı adı halk arasında '' Hayırsız Ada '' olarak adlandırılan ada yukarıdan bakıldığında Atatürk siluetine benzemesinden dolayı bu adı almıştır

Mersinaki koyu...Foça'nın en güzel koylarından olan ve eskiden Fransız Tatil Köyünün bulunduğu bu koyda yemek molamızı alacağız. Dileyen misafirlerimiz burada kıyıya da çıkabilirler

Orak Adası & İncir Adası & Fener Adası .. Bu birbirine yakın olan adalarımızın uygun bir yerinde mola verecek olan teknemizde son deniz molamızı da değerlendirdikten sonra Eski Foça'ya doğru yönümüzü çeviriyoruz.

Eski Foça'ya vardığımızda alacağımız serbest zamanda dileyen misafirlerimiz balık keyfi yapabilir ...Dileyen misafirlerimiz çarşısında gezebilir. Rehberimizin belirlediği saatte buluşup Kuşadası'na doğru dönüş yolculuğumuza başlıyoruz.

 

 

 

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Gidiş - geliş ulaşım ve tüm çevre gezileri
  • Foça'dan tam gün tekne turu
  • Teknede öğle yemeği ( Tavuk veya köfte veya balık + makarna + salata + çay )
  • Rehber
  • Tüm otoban ve otoparklar
  • Araç içi ikramlar


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Teknede belirtilen yemekler dışındaki tüm yiyecek ve içecekler
  • Müze ve ören yeri giriş ücretleri


Kalkış Yerleri
    Notlar

    Çocuk ücretleri

    0 - 2 yaş araçda kucakda

    3 - 6 yaş araçda sadece koltuktur. Teknede ayrıca yemek istenirse ek ücrete tabidir.

     


    İptal Şartları
    https://kusadasitours.com.tr/tur-100-foca-tekne-turu.html

    Türkmen Mah. Günhan Arın Bulvarı No:38/C KUŞADASI/ AYDIN
    02566141282 - 05395144898


    Bu çıktı 28.04.2024 01:33 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.