Alaçatı Ot Festivali Tur Programı

 

  ALAÇATI OT FESTİVALİ  

 

Ege'nin tazecik otları ve 

Bu otlardan elde edilen muhteşem farklı lezzetler

 

 

NO ÇIKIŞ TARİHİ
1- 20 Nisan 2024 Cumartesi 
2- 21 Nisan 2024 Pazar 

 

 

Kalkış Yerleri: 06:30 Söke Tren garı ; 07:00 Kuşadası Candan Tarhan Bulvarında Bulunan Yörük Fırını Karşısıi
PROGRAM
Urla - Alaçatı Ot Festivali - Çeşme

Sabah 06:30 Söke Tariş Market önü , 07:00 Kuşadası Candan Tarhan Bulvarında bulunan Yörük Fırını Karşısı , 07:30 Selçuk Devlet Hastanesi önünden siz kıymetli misafirlerimizi aldıktan sonra Urla'ya doğru ilerliyoruz. Urla…Kırk kilometrelik sahil şeridinin pırıl pırıl denizin mavisiyle buluştuğu, doğanın bütün cömertliğini sergilediği, tarihin halen soluyan kalıntılarının eşlik ettiği Ege’nin muhteşem bir köşesi. ‘Susuz Yaz’ın, ‘Tütün Zamanı’nın yaratıcısı Necati Cumalı’nın, Nobel ödüllü Şair Yorgo Seferis’in, sanatçı Tanju Okan’ın vazgeçemediği, iz bıraktığı topraklar…Urla’nın tarihi, M.Ö 2000 yıllarına kadar uzanır. O devirdeki adı Klazomenai’dir. Bu şirin sahil yerleşim yerinde alacağımız serbest zamanda dileyen misafirlerimiz kahvaltılarını yapabilir veya meşhur Urla katmerinin tadına da bakabilirler. Sahil kenarında gezerek geçireceğimiz keyfli zamanın ardından  Urla merkeze geçiyoruz ve Sanatçılar Sokağı - Malgaca Pazarında alacağımız serbest zamanda da kahvelerimizi içip antika dükkanlarını geziyoruz. Bu şirin beldemizden ayrılarak denizi , sörf sporu , sokakları ve evlerinin yanı sıra festivali ile de herkesi çeken Alaçatı'ya ilerliyoruz. Birbirinden değişik etkinlikleri ve sokaklara yayılan mis kokuları ile ülkemizin önemli festivalleri arasında yer alan Alaçatı Ot Festivali bu yıl da ot toplama ile yemek yarışması, konserler, stantlar, sergiler, sanat atölyeleri, söyleşi ve film gösterileri, yarışmalar ve yemek yapım atölyeleri ile bizi karşılayacak. Burada alacağımız serbest zamanın ardından Çeşme merkeze ilerliyoruz. Çeşme merkezde dileyen misafirlerimiz Çeşme kalesini rehberimizle gezebilir , çarşılarında ve marinasında serbest zaman geçirebilirler. Keyifli bir günün ardından dönüş yolumuza başlıyoruz. Selçuk - Kuşadası - Söke istikametinde evlerimize dönüyoruz ve bir dahaki KUŞADASI TOURS seyahatinde buluşabilmek üzere iyi dileklerimizle ayrılıyoruz.

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Fiyata Dahil Hizmetler
  • Gidiş - geliş ulaşım ve tüm çevre gezileri
  • Rehberlik
  • Tüm otopark ve otoban fiyatları


Fiyata Dahil Olmayan Hizmetler
  • Tüm yemekler
  • Müze ve ören yeri giriş ücretleri


Kalkış Yerleri
    Notlar

     

    • Turumuzda koltuk numaraları rezervasyon sırasına göre yapılmaktadır. Aracımız da hergün sıra kaydırma sistemi yoktur .
    • Erken rezervasyon bitim tarihinden sonraki kayıtlarda erken rezervasyon fiyatı uygulanmaz
    • Tüm misafirlerimiz turumuzun bitiminde alınma noktalarına bırakılacaktır. Lütfen farklı noktalarda inmek için teklifde bulunmamanızı rica eder ve bu anlayışınız için teşekkür ederiz.
    • Tüm turumuz boyunca seyir halindeyken araç içinde EMNİYET KEMERİ takma zorunluluğu vardır. Bu kurala uymayan misafirlerimiz trafik kontrolü sırasında herhangi bir cezai işlemde kesilen ceza kişiye aittir .
    • Hava şartları , toprak kayması , vb. gibi olağanüstü durumlardan dolayı otele geç giriş yapılması durumunda KUŞADASI TOURS sorumlu değildir
    • Gidilen bölgedeki otoriteler..polis..gibi resmi güvenlik görevlileri tarafından yasaklanan ve giriş yapılamayan bölgelere gidilememesinden KUŞADASI TOURS sorumlu tutulamaz
    • Yeterli sayıda katılım olmadığı takdirde KUŞADASI TOURS turu iptal etme hakkına sahiptir . Böyle bir durumda alınan ödemeler , alınma şekillerine göre iade yapılacaktır.
    • Kredi kartı ile tek çekim olarak yapılan tur ödemelerinde misafirimizden kaynaklanan herhangi bir iptal durumunda para iadesi bankaya ödenen komisyon oranı düşülerek iade yapılacaktır

    İptal Şartları
    https://kusadasitours.com.tr/tur-292-alacati-ot-festivali.html

    Türkmen Mah. Günhan Arın Bulvarı No:38/C KUŞADASI/ AYDIN
    02566141282 - 05395144898


    Bu çıktı 17.05.2024 07:25 tarihinde verilmiştir. tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.